Sony tuo Android-käyttöjärjestelmän vuoden 2015 älytelevisioihinsa

Android avaa Sonyn mukaan suoran pääsyn elokuvien, musiikin, valokuvien, pelien, tiedonhaun ja sovellusten maailmaan. Kuvanlaatu ottaa askelen eteenpäin uuden X1-kuvaprisessorin avulla, ja huippumallit tukevat myös korkean erottelun Hi-Res Audio -äänentoistoa.

Sony_KD-49X8300C_Android

Koska kosketuslevyllä varustettu kaukosäädin sisältää mikrofonin, Sonyn Android-televisioiden hallinta ja sisällönhaku onnistuu tarvittaessa ääniohjauksella. Televisiot ovat lisäksi valmiita hyödyntämään Google Cast -ominaisuutta, jonka avulla sisältöä voi lähettää älypuhelimesta tai taulutietokoneesta televisioon.

Korkean erottelun äänentoisto eli Hi-Res Audio tulee vuonna 2015 Sonyn X94C- ja X93C-tv-malleihin. Sillä tarkoitetaan kaikkea cd-laadun ylittävää ääntä.

Uudet tv-mallit ovat lisäksi entistä ohuempia. Niinpä mukana on maailman ohuin lcd-televisio, jonka ohuin kohta on vain noin 4,9 mm.

Sonyn uudet 4k- ja full hd -televisiot tulevat myyntiin Suomessa helmikuussa. Hintatiedot täsmentyvät myöhemmin.

Sony_X85C_taso