Samsung Chef Collection -keittiökonemallisto saapuu Suomeen

Tänä vuonna Samsung muuttaa tapaa säilyttää, valmistaa ja kypsentää ruokaa. Uuden ja innovatiivisen Chef Collection -keittiökonemalliston suunnittelussa on hyödynnetty Michelin-huippukokkien tietämystä ja kokemusta.

Samsung_Chef_avaus

Hyvä ruoka perustuu aina hyviin raaka-aineisiin. Ja ketkä tietäisivätkään paremmin kuin kokit, miten ruokaa kuuluu valmistaa ja raaka-aineita säilyttää. Niinpä Samsungin uutuusmallisto suunniteltiin yhteistyössä Club De Chefsin Michelin-kokkien kanssa. Mukana oli huippukokkeja eri puolilta maailmaa, ja tuloksena on keittiökonemallisto, joka valmistajan mukaan vie ruoan laiton uudelle tasolle.

Alla esitellään malliston tähdet, mutta niiden ohella Chef Collection -mallisto kattaa muutkin keittiön kodinkoneet. Yhdessä muodostavat kokonaisuuden, josta voi olla ylpeä. Samsung Chef Collection tulee kauppoihin Suomessa keväällä 2015.

Wifi-ohjattava uuni NV9900

Samsung esitteli viime vuonna Wifi-ominaisuuksilla varustetun WW9000-pesukoneen. Nyt on verkkoon kytkeytyneiden keittiökoneiden vuoro. Samsungin älykkään Chef Collection -uunin avulla ei enää tarvitse juosta keittiöön tarkistamassa ajastinkelloa, eikä myöskään etsiä kuumeisesti sopivaa paistolämpötilaa.

NV9900:n sisäänrakennettu wifi-yhteys toimii Samsung Smart Home -sovelluksen kanssa. Smart Homen kautta voi helposti seurata ja säätää lämpötilaa sekä paistoaikaa suoraan älypuhelimella. Sovelluksesta on valittavissa yli 80 ruoanlaitto-uuniohjelmaa.

Gourmet Vapour tekniikka pitää huolen siitä, että kuuma ilma leviää kiertoilman avulla kauttaaltaan niin, että lämpötila ja kosteustaso säilyvät aina tasaisina. Tuloksena on sisältä maukas ja ulkopuolelta näyttävä paistotulos. Uunin painikkeet ja nupit on korvattu kätevällä 4,6 tuuman kosketusnäytöllä. Samsung NV9900 maksaa noin 1600 euroa.

01_Samsung-NV9900

Intuitiivinen Induktiokeittotaso NZ9900

Chef Collection NZ9900 -induktioliedessä on toiminto, jonka ansioista induktiolevyjen lämpötiloja ei tarvitse arvuutella. Liesi näet heijastaa virtuaaliset liekit kattilan tai pannun kylkeen, mikä auttaa hahmottamaan kunkin vyöhykkeen sen hetkistä lämpötilaa. Valo on kätevä apu etenkin niille, jotka ovat tottuneet arvioimaan lämpötasoa kaasuliekin perusteella. Lisäksi Samsungin uutuusliedessä on mattapinta, joka on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Samsung NZ9900 maksaa noin 1400 euroa.

02_Samsung_NZ9900

Vallankumouksellinen astianpesukone DW9000

Samsung DW9000 astianpesukone on varustettu valmistajan omalla Waterwall-tekniikalla. Toisin kuin perinteiset astianpesukoneet, jotka levittävät vesisuihkut pyörivin liikkein, Waterwall perustuu koneen pohjassa oleviin suihkuttimiin, jotka luovat laajan, koko astianpesukoneen leveyden kattavan vesiseinämän.

Valmistajan mukaan Waterwall pesee likaisimmatkin astiat puhtaaksi koneen jokaista kulmaa myöden. Mukana on myös Zone Booster -toiminto, jolla likaisimmat ruoanlaittoastiat ja arkiastiat voi pestä samanaikaisesti. Kone osaa pestä koneen toiselle puolelle asetetut vuoat ja kattilat tehokkaasti, kun se samalla pesee hellävaraisemmin koneen toiselle puolelle sijoitetut arkiastiat. Samsung DW9000 maksaa noin 1200 euroa.

03a_Samsung_DW9000

Lämpötilatarkka jääkaappi RB8900

Chef Collection -jääkaappi RB8900 säilyttää ruoan täsmälleen oikeassa lämpötilassa. Lämpötilan vaihtelu ylitä ± 0,5 astetta, ja lisäksi Chef Zone -säilytyslokeron lämpötilaa voi säätää erikseen haluttujen raaka-aineiden, kuten kalan ja lihan säilytysvaatimusten mukaisesti.

Jääkaapissa käytettävä tehokas lämpöeristystekniikka mahdollistaa 30 prosenttia enemmän säilytystilavuutta perinteiseen jääkaappiin verrattuna. Näin tarjolla on enemmän sisätilavuutta ulkomittoja kasvattamatta. Näyttävä jääkaappi on suunniteltu sopimaan saumattomasti keittiön sisustukseen. Samsung RB8900 maksaa noin 1500 euroa.

04_Samsung_RB8900