Sonyn viritinvahvistimet tuovat 4k-videoita kotiteatteriin jopa puhelimesta

Kotiteatterin viritinvahvistimet Sony STR-DN860 ja STR-DN1060 kuljettavat 4k-videosignaalin hdmi-liitäntöjen kautta televisioon tai projektoriin. Full hd -sisällöt muunnetaan nekin tarvittaessa 4k ultra hd -tarkkuudelle. Yhteensopivasta puhelimesta 4k-videot saa näkyviin mhl 3.0 -liitännän kautta.

Sony_STR-DN860_avaus

Monikanavaisen elokuvaäänen lisäksi STR-DN860 ja STR-DN1060 toistavat korkean erottelun musiikkitiedostoja kuten dsd 5,6 MHz stereo (usb ja verkko), dsd 2,8 MHz 5.1 (usb, verkko ja hdmi), 24 bitin ja 192 kHz:n wav 7.1 sekä Flac 5.1. Musiikkia voi kuunnella myös monista internetin suoratoistopalveluista.

Sonyn oma ldac-tekniikka mahdollistaa korkealaatuisen langattoman äänentoiston bluetooth-yhteyden kautta. Langaton full hd -tasoinen kuvansiirto onnistuu Miracast-tekniikalla, ja puhelimen tai tabletin näyttö on helppo peilata isommalle ruudulle langattomasti viritinvahvistimen kautta.

Molemmat viritinvahvistimet tukevat uusinta hdcp 2.2 -kopiosuojausta, jota ollaan ottamassa käyttöön joidenkin 4k-sisältöjen jakelussa.

Sony STR-DN860 ja STR-DN1060 tulevat kauppoihin toukokuussa noin 650 ja 800 euron hintaan. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

Sony_STR-DN860_taka

Sony_STR-DN1060_taka