Lisää 360 asteen Samsung-kauttimia

Samsung julkisti Berliinin IFA-messuilla kolme uutta langatonta kaiutinta, jotka toistavat ääntä tasaisesti kaikkiin suuntiin. Kaiuttimet toimivat myös osana Samsungin monihuonejärjestelmää.

02_Samsung_R1_R3_R5_avaus

Samsung toi ensimmäiset ympärisäteilevät R6- ja R7-kaiuttimet kauppoihin viime kesänä. Ne sekä kolme uutta mallia R5, R3 ja R1 toimivat osana koko kodin äänentoistojärjestelmää, jota hallitaan Android- tai iOS-älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella.

Järjestelmään kuuluu myös tavallisia kaiuttimia sekä tv:n alle sijoitettavia äänipalkkeja. Kodin nykyiset stereolaitteet saa nekin sopivilla lisälaitteilla mukaan monen huoneen äänentoistoon.

Toisin kuin aiemmat ympärisäteilevät Samsung Multiroom -kaiuttimet, kaikki kolme uutuutta ovat ohjattavissa kannen päällä olevista näppäimistä. Multiroom-sovellus on sekin uudistunut, ja kaiuttimia pystyy nyt hallitsemaan älykellojen Gear S ja Gear S2 kanssa ilman älypuhelinta. Samsungin kaikki monihuonekaiuttimet tukevat kätevää Spotify Connect -ominaisuutta.

Samsung R5, R3 ja R1 tulevat kauppoihin lokakuussa. Hinnat ovat noin 450, 300 ja 200 €.

03_Samsung_R5_ylä

04_Samsung_R5_ala