Sony h.ear -kuulokkeet korkean erottelun äänentoistoon

Uuden Sony h.ear -malliston ensimmäiset tuotteet ovat vastamelutekniikkaa hyödyntävä h.ear in NC sekä pantakuuloke h.ear on. Molemmat tukevat korkean erottelun äänentoistoa toistamalla jopa ihmisen kuuloaluetta korkeampia taajuuksia.

02_Sony_h.ear_avaus

Sony h.ear on -pantakuulokkeet perustuvat 40 millimetrin elementteihin, joiden luvataan toistavan jopa 60 kHz:n taajuuksia. Irrotettavalla kaapelilla varustetut taitettavat kuulokkeet on helppo pakata mukaan matkaan. Kaapelin väri istuu kuulokkeiden väriin. Noin 190 euron hinta sisältää kantopussin. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

03_Sony_h.ear_nc

Sonyn h.ear in NC -nappikuulokkeiden vastamelutekniikka vaimentaa tehokkaasti ympäristön hälyä. Se vaatii toimiakseen sähkövirtaa, joka saadaan mikro usb -liitännän kautta ladattavasta litium-ioni-akusta. Vastamelu toimii akun voimalla 16 tuntia, mutta kuuntelua voi jatkaa myös sen jälkeen. Ääni toistetaan 9 mm:n elementeillä. Korkean erottelun Hi-res-äänitiedostojen vuoksi kuulokkeiden ylärajataajuus yltää 40 kHz:iin saakka. Sonyn h.ear in NC -vastamelukuulokkeet maksavat noin 180 euroa. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

Sony h.ear -kuulokkeiden värivalikoima kattaa viisi trendiväriä. Ne ovat sinivihreä, sinooperinpunainen, hiilenmusta, limenvihreä ja kirkas pinkki.

04_Sony_h.ear_värit

01_Sony_h.ear_artikkeli