Gorenje HomeMade -uunissa paistettu leipä on kuin suoraan leivinuunista

Gorenje HomeMade -uunit lämpenevät 200 asteeseen kuudessa minuutissa. Niiden MultiFlow 360° -lämmitystekniikka ja ainutlaatuinen muotoilu tuottavat ulkoa rapean ja sisältä pehmeän leivän tai muun ruoan.00_Gorenje_HomeMade_avausGorenje HomeMade -uunimallisto on tehty kasvavalle joukolle intohimoisesti ruokaan suhtautuvia suomalaisia. Erityisen vaivattomasti kokkaaminen onnistuu automaattisten kypsennysohjelmien avulla.

Gorenjen uuden sukupolven uunimallit ovat saaneet innoituksensa perinteisen puulämmitteisen uunin toiminnasta. Niissä on Multiflow 360° -toiminto lämmön kierrätykseen, avarampi sisäuunitila ja kaksoislämmitin. Lisäksi uunin pystyy lämmittämään 200 asteeseen vain kuudessa minuutissa, mikä säästää sekä aikaa että energiaa.

Monipuolinen huippumalli

Edistyneimmässä HomeChef-mallissa on värillinen kosketusnäyttö, josta uunin asetukset voi valita helposti. Lisäksi näytölle saa inspiroivia ehdotuksia ja reseptejä ruoanlaittoon.

Automaattisten ruoanlaitto-ohjelmien ohella uunille voi laatia uusia ohjelmia, jotka sisältävät peräkkäisiä eri asteisia kypsennysvaiheita. Kun prosessi on ohjelmoitu, asetuksia ei tarvitse enää säätää tai muuttaa käsin, vaan ruoka kypsenee itsenäisesti. Näin kokille jää enemmän vapaa-aikaa.

HomeChef-mallissa on lisäksi erikoisohjelmat kotitekoisen jogurtin valmistukseen, hedelmien kuivaamiseen ja hauduttamiseen. Uunista löytää myös oman ohjelmansa yhä suositumpaan, huippuluokan ravintoloista kotikeittiöihin tiensä löytäneeseen sous vide -ruoanlaittoon, jossa ruoka kypsentyy hitaasti matalassa lämpötilassa tyhjiöpakattuna.

Ruoanlaitto kiinnostaa

Ruoanlaiton ja leipomisen suosio on noussut viime vuosikymmenen aikana. Myös television ruokaohjelmista, keittokirjoista ja ruoasta kirjoittavista bloggaajista on tullut arkipäivän ilmiöitä. Samalla laadukkaisiin ja ruoanlaittoa helpottaviin keittiökoneisiin panostetaan entistä enemmän.

Kotikokkien kasvaneisiin vaatimuksiin tehtyjä Goren HomeMade -laitteita ovat uunien lisäksi keittotasot, liesituulettimet ja mikroaaltouunit. Ne ovat ulkonäöltään yhtenäisiä ja sulautuvat tyylikkäästi sisustukseen ja keittiöön.

Kalusteisiin asennettavien uusien HomeMade-mallien hinnat alkavat noin 890 eurosta. HomeChef-huippumalli BOP799S51X maksaa noin 1550 euroa.

Gorenje HomeMade -uunivalikoimaan voi tutustua valmistajan suomenkielisillä kotisivuilla.

03_Gorenje_HomeMade_ohjelmat