Seikkailijan pieni videokamera Sony HDR-AS50 Action Cam

Sony HDR-AS50 Action Cam tallentaa vauhdikkaat harrastukset sekä omaan arkistoon että jaettavaksi kavereille. Uudessa pienikokoisessa kamerassa on kuvanlaadun ohella panostettu muotoiluun ja käyttömukavuuteen.

01b_Sony_HDR-AS50_talviYksi Sony HDR-AS50:n tärkeimmistä uudistuksista on kolme kertaa aiempaa tehokkaampi kuvanvakain. Yhdessä takaa valaistun 11,1 megapikselin cmos-kennon ja Zeiss-objektiivin kanssa se tuottaa terävää jälkeä hankalissakin olosuhteissa. Videot viimeistelee laadukas stereoääni.

Kameran takaa löytää usb-liitännän, joka mahdollistaa virtajohdon kytkemisen myös lisävarusteita käytettäessä. Näin esimerkiksi puhelimen akkua voi hyödyntää lataamisessa jopa kuvaamisen aikana.

Päälle, eteen ja taakse sijoitetut huomiovalot mahdollistavat kuvaustilan paremman seuraamisen esimerkiksi kypärä päässä tai silloin, kun kamera on kiinnitettynä pyörän ohjaustankoon tai yksijalkaan. Jalustalle on valmis kiinnike, joten erillistä sovitetta ei tarvita.

Editointia suoraan kamerassa

Kamera sisältää Sonyn oman Highlight Movie Maker5 -videosovelluksen. Kasvojentunnistusta hyödyntävä ohjelma kokoaa retken kohokohdat automaattisesti yhdeksi kuvasarjaksi, jota voi katsella kavereiden kanssa tai jakaa sosiaalisessa mediassa saman tien.

Sukeltajat ja uimarit ilahtuvat vakiovarusteisiin kuluvasta vesitiivistä kotelosta, jonka avulla voi kuvata jopa 60 metrin syvyydessä. Tarjolla on myös kattava valikoima erilaisia lisävarusteita ja kiinnitystarvikkeita. Esimerkiksi Cap Clip -kiinnike mahdollistaa nimensä mukaisesti kameran kiinnittämisen päähineeseen.

Sony HDR-AS50 Action Cam tulee myyntiin helmikuussa noin 230 euron hintaan. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

 

03_Sony_HDR-AS50_sivu

 

02_Sony_HDR-AS50_Sukeltaja

04_Sony_HDR-VS50_kotelo