Wilfa Svart Presisjon -keitin tinkimättömälle kahvinystävälle

Pieniin kodinkoneisiin erikoistunut norjalainen Wilfa kertoo suhtautuvansa intohimoisesti kahviin. Laadusta ei tingitä, ja parhaimman mahdollisen kahvin valmistaminen on tavoite, jonka saavuttamiseksi tehdään töitä jatkuvasti.

01_Wilfa_Presisjon_avausWilfa Svart Presisjon on tehty valmistamaan maailman parasta suodatinkahvia. Keitin kehitettiin yhteistyössä maailmanmestaribarista Tim Wendelboen ja suunnittelutoimisto Designitin kanssa. Presisjonin ominaisuudet ovat tehneet vaikutuksen myös Pauligin kahviasiantuntijoihin, ja se on markkinoiden ainoa Paulig Instituutin suosittelema kahvinkeitin.

Wilfa Svart Presisjon on tarkka ja moderni automaattinen kahvinkeitin, jossa lämpötilaa hallitaan ainutlaatuisen tarkasti. Jotta kahvista saadaan kaikki hyvät maut esiin, lämpötilan tulee olla 94° C. Valmistajan mukaan Wilfa Svart Presisjon pitää tämän optimaalisen lämpötilan ensimmäisestä pisarasta viimeiseen.

Svart Presisjon -keittimessä on irrotettava vesisäiliö, johon vesi täytetään suoraan hanasta. Näin vältytään käyttämästä kahvipannua veden kaatamiseen. Kahvipannusta keittimeen kulkeutuisi kahvirasvoja, jotka vaikuttavat kahvin makuun ja keittimen toimintaan.

Suodatintelineessä on säädettävä tippalukko. Sen avulla veden läpivirtausta voi säätää veden määrän mukaan, jolloin kahvin uuttoaika säilyy jatkuvasti sopivana.

Wilfa Svart -kahvilaitteisiin pääsee tutustumaan myös Kaapelitehtaalla 23.-24. huhtikuuta järjestettävässä Helsinki Coffee Festival -tapahtumassa. Tilaisuudessa voi esimerkiksi testata kahvilaitteita ja tutustua Suomen paahtimoihin. Wilfan osastolla on lisäksi mahdollista maistella muun muassa kahvista valmistettua jäätelöä.

Wilfa Svart Presisjon -keittimen mitat ovat 36,3 x 21,3 x 35,8 cm ja paino 3,7 kiloa. Värit ovat alumiini sekä musta ja hinnat vastaavasti alle 400 ja 300 euroa. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

02_Wilfa_Presisjon_musta