Pieni ja tehokas OBH Nordica Fresh Inox -mehulinko

OBH Nordica Fresh Inox -mehulinko sopii kompaktin kokonsa ansiosta pieneenkin keittiöön – kuten opiskelija-asuntoon tai poikamiesboksiin. Vaikka linko on pieni, se puristaa hedelmät ja vihannekset tasaiseksi mehuksi tehokkaan 500 watin moottorin voimalla.

01_OBH_Fresh_Inox_avausVirtakytkimen yhteydestä löytää nopeussäätimen, jolla erilaiset raaka-aineet saa mehustumaan niille sopivimmalla tavalla. Hitaampi asetus sopii pehmeille hedelmille ja vihanneksille. Nopeampi mehustaa esimerkiksi omenat ja porkkanat tehokkaasti.

Mehukannun tilavuus on 0,35 litraa, ja hedelmäliha sekä jäämät linkoutuvat 1,3 litran säiliöön. Tiskaamisestakaan ei tarvitse murehtia, koska kaikki irrotettavat osat ovat konepestäviä. Mehusiivilä on helppo puhdistaa laitteen mukana tulevalla harjalla.

Käytön jälkeen mehustimen voi jättää työtasolle tai säilyttää kaapissa – kummassakaan se ei vie paljoa tilaa.

OBH Nordica Fresh Inox
HINTALUOKKA 80 euroa
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta