Kolme tehokasta ja tyylikästä Miele-liesituuletinta

Liesituulettimen ulkonäöllä on iso merkitys keittiön yleisilmeeseen. Mielen kolmen uutuusmallin joukosta löytää tyylikkään ratkaisun keittiöön kuin keittiöön.

01 Miele DA 6996 W Pearl avausLiesituulettimien huippumalli Miele DA 6996 W Pearl (3000 €) on leveydeltään 90 senttimetriä. Seinään kiinnitettävän laitteen sydän on hiljainen eco-tasavirtamoottori, jonka luvataan tarvitsevan energiaa jopa 70 prosenttia vähemmän kuin perinteinen moottori. Sen ansiosta tuuletin asettuu energiatehokkuusluokkaan A+.

Huippumalli DA 6996 W Miele Pearl sisältää myös Con@ctivity 2.0 -toiminnon, joka yhdistää liesituulettimen keittotasoon. Sen jälkeen tuuletin valitsee automaattisesti sopivimmat tehoasetukset keittotasolta saatujen tietojen perusteella.

Kaksi muuta uutuusmallia ovat on pieni, 60 senttimetriä leveä seinätuuletin Miele PUR 68 W (1000 €) sekä saarekemalli Miele PUR 98 D (1960 €), jonka leveys on 90 senttimetriä. Molemmat kuuluvat A-energiatehokkuusluokkaan

Liesituulettimien puhtaanapito onnistuu sekin helposti. Kaikista kolmesta mallista löytää näet kymmenkerroksisen teräksestä valmistetun rasvasuodattimen, joka kestää konepesun.

Tehokkaat led-kohdevalot helpottavat työskentelyä keittiössä. DA 6996 W Pearl -mallissa valaistuksen voi myös vaihtaa himmeämpään tunnelmavalaistukseen esimerkiksi ruokapöytään siirryttäessä.