LG TrueSteam -pesukoneet apuna allergian voittamisessa

Allergiat hankaloittavat monien elämää erityisesti keväällä ja kesällä. LG:n TrueSteam-pesukoneiden höyry avaa vaatteiden kuidut ja poistaa valmistajan mukaan vaatteesta siitepölyn, eläinten karvat ja pölypunkit.

01_LG_TrueSteam_avausMonista muista pesukoneista poiketen LG TrueSteam -koneiden höyry muodostuu erillisessä generaattorissa. Siksi höyrytoimintoa voi käyttää useissa pesuohjelmissa.

Kun höyry avaa vaatteiden kuidut, allergiaa aiheuttavat partikkelit ja eläinten karvat irtoavat ja huuhtoutuvat veden mukana pois tekstiileistä. Valmistaja lupaa, että TrueSteam pystyy eliminoimaan jopa 99,98 prosenttia kaikista siitepölyistä, pölypunkeista ja muista allergeeneista jo 60 asteessa.

– Monet pohjoismaalaiset perheet kärsivät allergioista etenkin keväisin ja kesäisin. Olemme iloisia, että tuotteemme helpottavat heidän arkeaan edes vähän”, sano LG:n Pohjoismaiden markkinointijohtaja Daniel Lamborn ja jatkaa: ”Emme tietenkään pysty ratkaisemaan koko tilannetta, mutta toivomme, että TrueSteam-pesukoneemme helpottavat muun muassa pölypunkkien ja siitepölyn aiheuttamia ongelmia.

Kätevä pikaraikastus

TrueSteam-höyrytoiminnon avulla voi myös raikastaa vaatteet, jotka eivät ole erityisen likaisia. Vain 20 minuuttia riittää – kokonaista pesuohjelmaa ei tarvitse käynnistää, jos se ei ole välttämätöntä. Höyry avaa vaatteiden kuidut ja poistaa hajut tehokkaasti.

02_LG_TrueSteam_näyttöPikaraikastus suojaa vaatteita kulumiselta sekä pienentää veden, energian ja pesuaineiden kulutusta. Lisäksi höyry tasoittaa rypyt ja helpottaa silittämistä – tai tekee siitä täysin tarpeetonta. Niinpä tällainen pesukone sopii erinomaisesti lapsiperheisiin.

Lisätietoja LG:n höyrypesukoneista löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

TrueSteam-tuotteet*

03_LG_TrueSteam_tuotteet

*valikoima saattaa vaihdella eri Pohjoismaissa