Philips OneBlade trimmaa, rajaa ja ajaa kaiken pituiset parrat

Philips esitteli Berliinin IFA-messuilla OneBlade-tuotettaan, joka on samalla sekä edullinen että monipuolinen. Akkukäyttöisen perusmallin hinta asettuu 25 euron tuntumaan, joten se haastaa jopa perinteiset partahöylät.

02_Philips_OneBlade_Markus– Kaikki eivät enää halua ajaa leukaansa sileäksi, joten partakoneelta odotetaan nyt eri asioita kuin vielä muutama vuosi sitten. Philips OneBlade soveltuu perinteisen parranajon ohella myös trimmaamiseen ja rajaamiseen, kertoo Markus Romu Philipsiltä.

Tuote on hinnoiteltu erittäin houkuttelevaksi, ja sitä myydään täyttä häkää esimerkiksi Englannissa ja Ranskassa. Suomeen OneBlade rantautuu vuoden 2017 syksyllä.

Akulla toimiva kone tulee maksamaan perusversiona vajaat 30 euroa, ja sen mukana toimitetaan vaihdettava terä, joka riittää noin 4 kuukauden ajoihin. Kahden terän täydennyspakkauksen saa noin 25 eurolla. Akun varauksen luvataan riittävän 45 minuutiksi.

Trimmaamiseen soveltuvien lisävarusteiden kanssa Philips OneBlade tulee maksaan 60­–70 euroa. Ajoterä ja moottoriosa ovat samat kuin perusversiossakin.

Tuotetta pääsi kokeilemaan Philipsin osastolla IFA-messuilla, ja kokeilijat vaikuttivat tyytyväisiltä. Keski-Euroopasta kerätty asiakaspalaute on sekin Markus Romun mukaan erittäin kannustavaa.

Lisätietoja löytää valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.

03_Philips_OneBalde_tuote