Kodikkaannäköinen design-televisio Samsung Serif

Taulutelevisiota ei ole kovin helppo muotoilla persoonallisesti. Niinpä monen valmistajan tavoite on saada tv:stä mahdollisimman ohut ja virtaviivainen sekä hävittää samalla kehykset olemattomiin. Samsung Serif kääntää nämä design-periaatteet päälaelleen.

03_samsung_serif_huoneSamsung Serif tv:n ovat muotoilleet ranskalaiset Erwan ja Ronan Bouroullec. Televisio esiteltiin viime vuonna London Design Festival -tapahtumassa, minkä jälkeen se on saanut useita kansainvälisiä tunnustuksia designpiireissä.

Kuluvan vuoden tammikuussa Serif tv:lle myönnettiin designlehti Wallpaperin palkinto vuoden parhaasta kotimaisesta muotoilusta. Bouroullecin veljeksille on lisäksi myönnetty Vuoden Muotoilija 2016 -palkinto.

Sopii tavalliseen kotiin

Ronan ja Erwan Bouroullec ovat muotoilleet tv:n profiilin suureksi I-kirjaimeksi. Edestäpäin Serif-television tunnistaa kehyksistään, jotka ovat yhtenäiset sekä väriltään että muodoltaan.

Samsung Serif istuu tavalliseen kotiin niin ulkonäkönsä kuin sijoiteltavuutensakin puolesta. Serif tv ja Serif tv Medium -mallien mukana toimitetaan neljä tukijalkaa, joiden varassa televisio voi seistä vapaasti huoneessa.

Kaikissa malleissa on tukeva alusta, jonka avulla tv:n voi asettaa huonekalujen ja tasojen päälle ilman ylimääräistä tukea. Takaseinä on peitetty kankaalla, joka piilottaa alleen liitännät.

Kolme kokoa ja väriä

Serif on saatavilla 24-, 32-, ja 40-tuumaisena sekä kolmen värisenä. Punaisen värin saa 24- ja 32-tuumaisiin, tummansinisen 32- ja 40-tuumaisiin ja valkoisen kaikkiin kolmeen kuvaruutukokoon.

Suurin 40-tuumainen Serif tv toistaa kuvan 4k ultra hd -tarkkuudella, 32-tuumainen Serif tv Medium on full hd -malli ja 24 tuumainen Mini yltää hd ready -tarkkuuteen. Kaikki kolme tukevat Samsungin äly-tv-ominaisuuksia, wi-fi- ja bluetooth-yhteyksiä ja Dolby Digital Plus -äänentoistoa.

Serif-televisiota tullaan myymään verkossa osoitteessa www.SerifTV.com sekä valikoiduilla jälleenmyyjillä. Suomessa uutuus tulee myyntiin Vantaan Tammiston Giganttiin. Hintaluokat ovat 1500 (40”), 1000 € (32”) ja 700 € (24”).

04_samsung_serif_mallit

02_samsung_serif_avaus