Terveempi arki alkaa Wilfa Power Crush -tehosekoittimella

Wilfa Power Crush -tehosekoittimen nopeus on jopa 33 000 kierrosta minuutissa ja teho 1600 wattia. Se murskaa helposti jäätä ja valmistaa keitot, kastikkeet, vauvanruoat, pähkinävoin sekä paljon muuta.

02_wilfa_pb-1600s_avausWilfa Power Crush on varustettu 95 asteen kuumuutta kestävällä, kevyellä ja bpa-vapaalla kahden litran Tritan-muovikannulla. Kannen täyttöaukko ja mukana toimitettava painin helpottavat ainesten sekoittamista kannussa silloinkin, kun tehosekoitin on käynnissä.

Kolme hevosvoimaa, 33 000 kierrosta minuutissa ja kuusi ruostumattomasta teräksestä valmistettua laadukasta terää leikkaavat helposti jäätä, pähkinöitä, siemeniä, papuja ja muita kovia ainesosia.

Tehosekoittimessa on kolme valmista ohjelmaa: smoothie, kastike ja jäänmurskaus. Sillä voi valmistaa myös lämpimät keitot, koska korkea kierrosnopeus lämmittää kannun sisällön muutamassa minuutissa ilman erillistä lämpölevyä.

Wilfa Power Crush PB-1600S maksaa noin 400 euroa, ja sen moottorille myönnetään 10 vuoden takuu. Lisätietoja Wilfan tehosekoittimista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.