Miele ProfiLine -koneet pesevät astiat puhtaaksi jopa 17 minuutissa

Mielen astianpesukoneiden ProfiLine-mallisto soveltuu vaativiin kotitalouksiin tai esimerkiksi yritysten taukokeittiöihin, kokoustiloihin ja näyttelyihin. Astiat tulevat huippupuhtaiksi paljon nopeammin kuin perinteisissä kotitalouskoneissa, sillä lyhin pesuaika on vain 17 minuuttia.

Paljon pestäviä astioita syntyy, kun tavataan asiakkaita, pidetään kokouksia ja palavereja, nautitaan lounas ja juodaan kahvia. Nopean ja helppokäyttöisen astianpesukoneen ansiosta työpaikan taukohuoneen pöydille ei enää kerry likaisia astiapinoja.

Käyttömukavuutta, helppoutta ja ergonomiaa voidaan parantaa entisestään lisävarusteena saatavilla korotusjalustalla sekä nestemäisen pesuaineen automaattisella annostelupumpulla.

Monipuolisesti muotoutuvat korit

Kestävää ja nopeaa astianpesukonetta tarvitaan myös vaativissa kotitalouksissa. Esimerkiksi suurehkossa perheessä, missä ruokaa valmistetaan usein, Miele ProfiLine -koneiden valttina ovat nopeus sekä kaikenlaisille astioille muotoutuvat korit.

Oviluukku avautuu automaattisesti ohjelman päättymisen jälkeen, ja vedenpehmentimen suolasäiliö on entistä helpompi täyttää. Kulutus on sekin 10 prosenttia pienempi kuin edeltävissä malleissa.

Kattava mallisto

Miele ProfiLine -astianpesukoneista on tarjolla eri malleja ja asennusvaihtoehtoja käyttökohteiden mukaan.

Vapaasti seisova valkoinen PG 8080 (2470 €) on korkean loppuhuuhtelulämpötilan (82°C) ansiosta huippuhygieeninen. Se pesee astiat puhtaiksi noin 23 minuutissa. Kalusteisiin integroitava PG 8080i (3070 €) sisältää teräksisen ohjaustaulun valmiiksi kiinnitettynä.

Integroitava PG 8082 SCI XXL (3990 €) ja täysintegroitava PG 8083 SCVI XXL (3990 €) sisältävät kaikki kotitalouksiin tehdyistä Miele-astianpesukoneista tutut ominaisuudet. Lyhin pesuaika on vain 17 minuuttia. Teräksinen ohjaustaulu on kiinnitetty valmiiksi paikalleen.

Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.