Samsung Galaxy Note9 on valmistajansa kaikkien aikojen tehokkain älypuhelin

Samsung Galaxy Note9 on erittäin suorituskykyinen puhelin, joka tukeutuu vahvasti Galaxy-malliston peruspilareihin. Uudistettu S Pen -kynä kytkeytyy laitteeseen bluetooth-yhteydellä, ja lisäksi puhelimessa on Samsungin kaikkien aikojen älykkäin kamera.

– Note-tuotesarja on aina rakentunut viimeisimpien innovaatioiden sekä huipputeknologian päälle, eikä Samsung Galaxy Note9 tee poikkeusta. Note-käyttäjät ovat uskollisimpia asiakkaitamme, ja he vaativat paljon suorituskyvyltä ja älykkäiltä ominaisuuksilta. He haluavat puhelimen, joka auttaa parhaalla mahdollisella tavalla niin töissä kuin vapaa-ajalla, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Vakaata tehoa aamuvarhaisesta iltamyöhään

Samsung Galaxy Note9 sisältää 8 gigatavun ram-muistin (512 Gt versio), ja se tukee kaikkein nopeimpia verkkoyhteyksiä jopa 1,2 Gigabittiä sekunnissa. Jäähdytyksestä huolehtii Samsungin Water Carbon Cooling -järjestelmä sekä tekoälypohjainen suorituskyvyn sääntelyalgoritmi, joka takaa tehon ja vakauden.

Sisäistä tallennustilaa on joko 128 tai 512 gigatavua. Molemmat versiot tukevat micro sd -kortteja, joiden avulla Galaxy Note9 voi saavuttaa jopa yhden teratavun yhdistetyn tallennustilan.

Uusi 4000 mAh akku on suurempi kuin yhdessäkään aiemmassa Samsung-puhelimessa. Akusta riittää virtaa keskusteluihin, viesteihin, peleihin ja elokuviin aamuvarhaisesta aina iltaan saakka.

Aiempaa kehittyneempi kynä

Note9:n mukana tulee tuttu S Pen -kynä, joka on varustettu uusilla ominaisuuksilla. Se yhdistyy puhelimeen bluetoothin välityksellä ja toimii Galaxy Note9:n kauko-ohjaimena, jolla voi muun muassa ottaa valokuvia ja hallita esityksiä tapaamisissa. Lisäksi kynä mahdollistaa muistiinpanot suoraan lukitun puhelimen ruudulle, piirrokset, reaaliaikaiset viestit sekä helpot sekä nopeat käännökset vieraskieliselle tekstille.

Hdmi-sovittimen ja sisäänrakennetun DeX-käyttöliittymän avulla voi nauttia pc:n kaltaisesta käyttökokemuksesta ja liittää puhelimen suurempaan näyttöön, näppäimistöön tai hiireen.

Älykäs kamera

Samsung Galaxy Note9 sisältää älykkään kameran, joka auttaa saamaan juuri halutun kaltaisia kuvia. Se tunnistaa, millaista kohdetta kamera kuvaa, ja säätää asetuksia kohteen perusteella. Flaw Detection -toiminto taas ilmoittaa heti, jos kuvasta löytyy vikoja, kuten epäterävyyttä, äsken sulkeutuneet silmät tai likaa heijastuksia kameran linssissä.

Aiempaa suurempi 6,4 tuuman Super Amoled -näyttö tarjoaa huikean multimediakokemuksen, jonka viimeistelevät AKG:n virittämät kaiuttimet. Lisäksi Galaxy Note9:stä löytää perinteiset ja arvostetut Galaxy-ominaisuudet, kuten pikalataus ja langaton pikalataus, vedenkestävyys ja pölytiiveys IP68-luokituksen mukaisesti. Mukana ovat myös suositut palvelut kuten Samsung Health ja Samsungin mobiilitietoturvaratkaisu Knox.

Myyntiin elokuun lopulla

Samsung Galaxy Note9 tulee myyntiin Suomessa 24. elokuuta väreissä Midnight Black ja Ocean Blue. Ocean Blue -mallissa on mukana myös keltainen S Pen -kynä. Laitteen ennakkomyynti alkoi 9.8.2018. Suuremmalla 512 gigatavun tallennustilalla varustettu Note9 maksaa noin 1300 euroa ja 128 gigatavun versio noin 1030 euroa.

Tuomalla vaihtoon vanhan puhelimen voi saada jopa 200 euron lisävaihtohyvityksen Galaxy Note9:n ostoon. Tarjous on saatavilla Samsung Members -sovelluksen kautta sen jälkeen kun on saanut uuden Note9-laitteen.

Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.