Witt Fusion -keittotaso sisältää oman liesituulettimen

Witt Fusion yhdistää induktiotason ja liesituulettimen. Valmis kokonaisuus on helppo sijoittaa mieleiseen paikkaan keittiössä, koska viistot seinät, kattokorkeus, ikkunat tai muut vastaavat tekijät eivät enää rajoita asennusta

Sisäänrakennettu alas laskeva liesituuletin imee tehokkaasti ruoankäryt alaspäin. Samalla se estää silmälaseja huurtumasta ruoanlaiton aikana.

Imuteho on valmistajan mukaan yksi Witt Fusionin suurista vahvuuksista. Indoor10-2-sokkelimoottorin avulla Fusion siirtää ilmaa jopa 7 m/s, mikä on merkittävästi enemmän kuin useimmat vastaavat tuotteet markkinoilla. Indoor12 -sokkelimoottorilla ilmaa siirretään 9 m/s.

Älykästä automatiikkaa

Kaikki Witt-keittotasojen tutut ominaisuudet sisältyvät myös Fusion-malliin. Niitä ovat nelikulmaiset keittoalueet sekä älykäs kiehautusautomatiikka. Kiehutusautomatiikka käytettäessä liukusäädin vedetään esimerkiksi tehoon 7, minkä jälkeen sormea pidetään hetki paikoillaan. Nyt kattila kuumennetaan välittömästi kiehuvaksi ja palautetaan sitten teholle 7, kunnes keittoaika on kulunut loppuun.

Täysin musta lasi ja näytön valkoinen valo istuvat pohjoismaiseen sisustukseen. Tasainen pinta on myös helppo puhdistaa.

Witt Fusion maksaa noin 4000 euroa. Hinta sisältää sokkelimoottorin Indoor12. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.