Sage the Barista Pro valmistaa kahvilatasoisen espresson helposti

Sage the Barista Pro on kehitelty suositun Sage Barista Express -mallin pohjalta. Sen avulla valmistuu niin cappuccino, latte kuin tumma espresso.

Uuttolämpötila on olennainen osa hyvää espressoa. Siksi Sage the Barista Pro -koneessa on digitaalinen lämpötilansäätö, joka varmistaa, että veden lämpötila pysyy tasaisena ilman vaihteluja. Näyttö antaa mahdollisuuden tarkkoihin valintoihin, joilla uuttoa hallitaan vieläkin täsmällisemmin.

Melkein yhtä tärkeää on, ettei veden lämpenemistä tarvitse enää odotella. Sagen patentoitu, sisäänrakennettu thermojet-kuumennusjärjestelmä takaa, että vesi saavuttaa tarkan ja tasaisen lämpötilan nopeasti, jopa 3 sekunnissa.

Maidonvaahdotin on sekin omaa luokkaansa. Voimakas 360 asteen höyrystin tekee kahviin tasalaatuisen, samettisen ja ihanan hienon mikrovaahdon. Thermojet-järjestelmän ansiosta maidon vaahdotuksen voi aloittaa odottelematta.

Sage Barista Pro sisältää kartiomaisen, ilmatiiviin ja säädettävän kahvimyllyn, josta voi säätää sekä kahvin määrän että jauhatuskarkeuden. Esi-infuusio matalalla paineella lisää vedenpainetta uuton alussa vähitellen niin, että kahvipavut kostutetaan huolellisesti ennen kovan paineen lisäämistä. Näin tuodaan esiin kahvin kaikki aromit.

Sage the Barista Pro tulee kauppoihin huhtikuussa noin 950 euron hintaan. Maahantuoja on Witt A/S.