Koti siistiksi robotti-imurin ja robottimopin yhteisvoimin

Robotti-imuri Roomba s9+ ja robottimoppi Braava jet m6 ovat kehittyneimmät robotit, jotka yhdysvaltalainen iRobot on koskaan rakentanut. Roomba s9 + on imuteholtaan ylivoimainen verrattuna edellisen sukupolven Roomba-imureihin,ja robottimoppi Braava jet m6 jättää jälkeensä raikkaat ja puhtaat lattiat koko kotiin.

Roomba s9+ siivoaa kodin perusteellisesti kehittyneen 3D-anturin, uuden siivousjärjestelmän, 30 prosenttia leveämmän kumiharjaparinnan ja fiksusti muotoillun kulmaharjan ansiosta. Harjoissa on kuminen pinta, joka pysyy jatkuvasti kosketuksissa erilaisten lattiapintojen kanssa, kovasta lattiasta mattoihin.

Harjat joustavat tarpeen mukaan poimiakseen kaiken pienistä hiukkasista, pölystä ja liasta, hiuksiin, karvoihin ja suurempiin roskiin. Erityismuotoiltu kulmaharja käyttää viittä kulmittain olevaa harjasvarttaan tarttumaan likaan ja roskiin syvällä nurkissa ja seinien vierustoilla ja ohjaa ne robotin eteen imuroitavaksi.

Lisää tehoa mattojen imurointiin

Roomba s9+ navigoi kodissa saumattomasti ja tehokkaasti seuraamalla, missä se on ollut ja missä sen vielä pitää siivota. Kun imuri havaitsee maton, se lisää automaattisesti imua lian ja roskien vetämiseksi ulos syvältä mattokuitujen sisältä.

Roomba s9+ -robotti-imurissa on roboteille suunniteltu ensimmäinen ja ainoa antiallergeeninen järjestelmä, joka sieppaa ja kapseloi siitepölyä ja homeallergeeneja estäen niitä pääsemästä pois robotista tai sen Clean Base™ -latausasemasta. Tehokas suodatin sieppaa valmistajan mukaan 99 prosenttia home-, siitepöly- ja pölypunkkiallergeeneista.

Kun Roomba s9+ on lopettanut siivouksen, se palaa automaattisesti latausasemalle ja tyhjentää pölysäiliönsä suljettuun pussiin, joka vangitsee lian ja pölyn. Clean Base -latausaseman pölypussiin mahtuu 30 robotin pölysäiliöllistä, joten imuroinnin voi unohtaa viikoiksi.

Perusteellinen moppaus koville pinnoille

Braava jet m6 -robottimoppi jättää jälkeensä raikkaat, puhtaat lattiat koko kotiin. Siihen tarvitsee vain valita ja kiinnittää sopiva siivousliina kuivapyyhintää tai lattianpesua varten, minkä jälkeen robotti hoitaa loput.

Braava jet m6 soveltaa samaa iAdapt 3.0 -navigaatiota kuin robotti-imuri Roomba s9+. Se oppii koko kodin pohjapiirustuksen ja antaa omistajansa päättää, mitkä huoneet siivotaan ja milloin. Robotin voi ohjelmoida siivoamaan iRobot Home -sovelluksella tai painamalla robotin Clean-painiketta. Ääniohjaus toimii yhdessä Google Home -palvelun kanssa.

Braava jet m6 on ihanteellinen koville lattiapinnoille, kuten kovapuu, laatta ja kivi. Se ylettää kulmiin ja siivoaa pitkin reunoja. Käyttäen edistyksellistä navigointiaan robotti siivoa tehokkaalla kuvioliikkeellä liikkuessaan huonekalujen, mattojen ja muiden esteiden ympäri. Jos akku tyhjenee, ennen kuin siivous on suoritettu loppuun, robotti latautuu automaattisesti ja jatkaa sitten siivousta, kunnes työ on valmis.

Lattianpesutilassa tarkka suihkutus ja pesuliinat poistavat tehokkaasti pinttyneet tahrat, rasvan ja lian. Puhdistusta voi tehostaa Braava jet -pesuaineella, joka jättää pitkään kestävän raikkaan tuoksun. Lakaisutilassa kuivapyyhintäliinat hyödyntävät staattista sähköä lian, pölyn, hiusten ja karvojen keräämiseen.

Kun robottimoppi Braava jet on siivonnut valmiiksi, se nostetaan jäteastian päällä ja painetaan vapautuspainiketta, jolloin tyyny putoaa. Pestäviä ja uudelleenkäytettäviä pesu- ja kuivapyyhintätyynyjä on saatavana erikseen.

Tehokkaimmillaan yhdessä

Roomba s9+ ja Braava jet m6 -robottien myötä iRobot siirtyy yhdistetyn kotiautomatiikan seuraavaan sukupolveen Imprint-linkkiteknologiallaan. Sen avulla robotit voivat kommunikoida älykkäästi keskenään ja hoitaa koko siivouksen juuri oikeassa järjestyksessä.

Linkitetyn siivouksen voi ottaa käyttöön iRobot Home -sovelluksessa, jossa on mahdollisuus valita tietyt huoneet tai kodin kokonainen kerros robottien siivottaviksi. Aluksi Roomba s9+ lähtee imuroimaan valitun alueen, ja kun Roomba palaa telakalleen, Braava jet m6 lähtee omaltaan ja aloittaa moppauksen. Lopuksi järjestelmä ilmoittaa, kun imurointi ja moppaus ovat valmiit. Imprint-linkkiteknologia toimii myös Roomba i7+ robotti-imurin kanssa.

Automaattisella Clean Base™ -pölysäiliöllä varustettu Roomba s9+ maksaa noin 1600 euroa. Braava jet m6 -robottimopin saa omakseen noin 800 eurolla. Kumpaakin odotetaan kauppoihin elokuun puolivälissä.