Sage 3X Bluicer Pro on sekä tehosekoitin että mehustin

Sage 3X Bluicer Pro -yhdistelmälaitteen mehustin puristaa mehun hedelmistä ja kasviksista, kun taas tehosekoitin pilkkoo ja soseuttaa ainekset, kuten pähkinät, marjat, banaanit tai linssit ja tekee koostumuksesta kiinteämpää ja kermamaisempaa. Näin samalla laitteella voi sekoittaa ja mehustaa.

Sage 3X Bluicer Pro -yhdistelmälaitteella voi sekoittaa vastapuristettua mehua esimerkiksi juuri sekoitettuun smoothieen. Sen avulla voi kokeilla uusia reseptejä ja yhdistelmiä.

Bluicerissa on tuttu, kestävä ’Sage-runko’ ja 5 esiohjelmoitua asetusta: vihersmoothie, smoothie, jääcocktail, pulssi/jään murskaus ja automaattinen puhdistus. Tason yläosa vaihdetaan aina sen mukaan aiotaanko laitteella sekoittaa vai mehustaa. Sen lisäksi, että Bluicer säästää tilaa, se tuo käden ulottuville juuri sen pienkoneen, jota keittiössä sillä kertaa tarvitaan.

Sekoitus onnistuu myös tyhjiössä

Tehosekoittimen kannen päälle asetettava tyhjiöpumppu poistaa ylimääräisen ilman. Tyhjiösekoitus antaa paremman maun, vähemmän ilmakuplia, vähemmän hapettumista, kauniimman värin, herkullisemman koostumuksen ja lisää säilyvyyttä. Tyhjiöpumpun voi ostaa lisävarusteen 95 eurolla.

Sage 3X Bluicer Pro maksaa noin 460 euroa. Maahantuoja on Witt.

Tehosekoittimen tiedot: 
Ainutlaatuinen Kinetix-teräjärjestelmä – murskaa jään lumeksi
Erittäin kestävä Tritan-sekoituskannu
5 pikavalintaohjelmaa
Korkeatehoinen moottori, jossa 10 eri nopeutta
Sopii yhteen tyhjiöpumpun kanssa (myydään erikseen)

Mehustimen tiedot:
Suureen täyttöputkeen mahtuvat kokonaiset hedelmät ja kasvikset
Cold Spin -tekniikan ansiosta alhainen lämmönsiirto
Voit mehustaa suoraan suureen, 1,5 litran sekoituskannuun
Korkeatehoinen moottori, jossa 10 eri nopeutta