Samsung Galaxy A21s on edullinen älypuhelin täynnä edistyksellisiä ominaisuuksia

Galaxy A21s sisältää useista Samsungin huippumalleista tutun Infinity-O-näytön. Sen läpimitta on 6,5 tuumaa ja tarkkuus HD+. Leveä 20:9-kuvasuhde ja Dolby Atmos -äänentoisto auttavat saamaan kaiken irti niin peleistä kuin videoistakin.

Puhelimen tyylikkäät värit erottuvat edukseen hologrammi- ja 3D-hohtotehosteen avulla. Tyylikäs muotoilu hoikkine runkoineen ja pyöristettyine kulmineen tukee laitteen sopusuhtaista kokoa, ja Galaxy A21s soveltuukin hyvin hallittavaksi yhdellä kädellä.

Mainio kamera

Neljän linssin takakameran älykkäät ominaisuudet helpottavat näyttävien kuvien ja videoiden kuvaamista. Laadukas 48 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ovat omiaan tallentamaan maisemia ja muita avaria näkymiä. Lähikuviin on 2 megapikselin makrokamera.

Taustan pehmennys onnistuu 2 megapikselin syvyyskameran avulla. Oman lisänsä kuviin tuovat kasvotunnistukseen perustuvat tarrat ja filtterit.

Korkeaa suorituskykyä helposti saatavilla

Tehokas 5000 mAh:n akku kestää pitkään ja tukee 15 watin pikalatausta. Sisäinen tallennustila on 32 Gt ja tilan laajentaminen onnistuu muistikorteilla 512 gigatavuun asti, eli muistoille on puhelimessa aina tilaa.

Lisää käytännöllisyyttä tuo One UI Core -käyttöliittymä, joka mahdollistaa yhden käden käytön ja tumman väritilan. Jokapäiväisen elämän helpottamiseksi Galaxy A21s tukee sekä kasvo- että sormenjälkitunnistusta.

Samsung Galaxy A21s tulee saataville kesäkuun puolivälissä noin 230 euron hintaan. Väriksi voi valita mustan, valkoisen tai sinisen. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.