Samsung Galaxy Watch3 ja Galaxy Buds Live vievät kohti tuottavampaa, terveempää ja mukavampaa elämää

Samsung Galaxy Watch3 on seuraavan sukupolven älykello, jossa yhdistyvät klassinen muotoilu, ruostumaton teräsrunko, aito nahkaranneke ja viimeisin teknologia. Langattomat Galaxy Buds Live -kuulokkeet soivat hyvin, vaimentavat tehokkaasti hälyääniä ja auttavat tarvittaessa kuulemaan paremmin mitä ympärillä tapahtuu. Samsung Galaxy Watch3 ja Galaxy Buds Live yhdistyvät saumattomasti laajempaan Galaxy-ekosysteemiin.

– Wearables-tuotekategoria on yksi alamme nopeimmin kehittyvistä ja innovatiivisimmista. Olemme nähneet vahvaa kasvua erityisesti viime kuukausina, koska monet kuluttajat ovat kiinnostuneet älykelloista ja langattomista kuulokkeista uudenlaisen arkemme hallinnassa. Esittelimme ensimmäisen älykellomme jo seitsemän vuotta sitten, ja olemme sittemmin nousseet alan johtavaksi toimijaksi puettavien laitteiden markkinoiden kehittämisessä. Asiakkaamme odottavat tuotteiltamme houkuttelevaa muotoilua ja innovatiivisia ratkaisuja, ja olemmekin määrätietoisesti jatkamassa alan kehityksen kärjessä myös tulevaisuudessa, toteaa Rikard Skogberg, Product Manager Wearables, Samsung Nordic.

Ylellinen rannekello

Samsung Galaxy Watch3 on muotoiltu ruostumattomasta teräksestä ohueksi ja kevyeksi. Ranneke on aitoa nahkaa. Ensimmäistä kertaa kello tulee saataville myös titaaniversiona, joka on sekä kestävä että tyylikäs.

Edeltäjiensä tavoin Galaxy Watch3:ssa on pyörivä kellokehä, joten kelloa on todella helppo ja luonteva käyttää. Kehää kääntämällä pääsee nopeasti käsiksi eri kellotauluihin ja sovelluksiin.

Ensimmäiseen Galaxy Watch -malliin verrattuna Watch3 on 14 prosenttia ohuempi, 8 prosenttia pienempi ja 15 prosenttia kevyempi.Näyttö on silti aiempaa suurempi. Kellotaulua on helppo muokata mieleisekseen ja omaan tyyliin sopivaksi, koska Galaxy Storessa on saatavana yli 80000 kellotaulua. Kelloon voi myös luoda oman taulunsa ja valita mitä tietoja ruudulla näytetään.

Galaxy Watch -kellot kehittyvät sukupolvi sukupolvelta älykkäämmiksi, ja Galaxy Watch3:ssa onkin monia uusia terveys- ja liikuntatoimintoja. Esimerkiksi hapenottokyvyn ja veren happipitoisuuden mittaaminen kellolla on pian mahdollista. Lisäksi Galaxy Watch3:ssa on kaatumisen tunnistava toiminto, joka voi osaa lähettää hätäviestin lähikontakteille.

Galaxy Watch3 voi jopa antaa konkreettisia tekniikkavinkkejä treenien ja juoksun kehittämiseen. Laite analysoi juoksua ja askellusta esimerkiksi tasapainoa, askelpituutta ja maakontaktia mittaamalla. Samsung Health -puhelinsovelluksen kautta pääsee yli 120 videoharjoitukseen, jotka on helppo peilata myös Samsung-älytelevisioon. Samalla harjoitukset tallentuvat Galaxy Watch3:een. Mikäli kelloa pitää nukkuessa, nähtäväkseen saa myös tiedot unenlaadusta sekä arvion stressitasosta.

Kellon näytöltä on vaivatonta tarkistaa viestit tai kuvat, ja kiireisten tilanteiden varalle voi tehdä haluamansa automaattivastaukset. Galaxy Watch3:ssa on eSIM-tuki, eli yhteydet ihmisiin ja musiikinkuunteluun säilyvät, vaikka puhelimen jättäisi kotiin.

Samsung Galaxy Watch3 maksaa 41 mm:n versiona noin 480 euroa ja 45 mm:n versiona noin 510 euroa.

Ensiluokkaista äänentoistoa ja mukavuutta

Samsung Galaxy Buds Live -kuulokkeet on tyylikkäästi ja mukavasti muotoiltu, joten niitä voi pitää korvissa vaikka koko päivän. AKG:n optimoimat kuulokkeet vakuuttavat basso- ja diskanttitoistollaan, ja musiikki kuulostavat juuri siltä kuin artistit tarkoittivatkin.

Active Noise Cancellation (ANC) for open type vaimentaa taustamelua ja auttaa samalla kuuleman mitä ympärillä tapahtuu. Näin kuuntelija voi vaivatta esimerkiksi uppoutua äänikirjaan ja kuulla silti junaansa koskevat kuulutukset asemalla.

Galaxy Buds Live -kuulokkeet sopivat yhteen laajan tuotevalikoiman kanssa. Kuulokkeisiin yhdistettyä laitetta voi vaihtaa vaivatta ilman tarvetta katkaista tai luoda uudelleen yhteyksiä. Viimeisimpien Galaxy-laitteiden omistajille avautuu myös lisämahdollisuuksia:uusien Galaxy Note20 -sarjan puhelinten kanssa voi esimerkiksi käyttää Galaxy Buds Live -kuulokkeita langattomana mikrofonina tai hyödyntää Game Mode -tilan alennettua ääniviivettä entistä paremman pelikokemuksen luomiseksi.

Kuulokkeiden akku kestää koko päivän – yhteensä 20 tuntia ilman tarvetta laturille (noin 6 tuntia kuulokkeissa sekä noin 15 tuntia lisävirtaa säilytyskotelossa). Akku latautuu nopeasti, sillä jo viiden minuutin lataus tuo jopa tunnin lisää kuunteluaikaa.

Galaxy Buds Live -kuulokkeet maksavat noin 190 euroa.

Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.