Tosipieni pölynimuri Roidmi Nano P1 Pro

Roidmi Nano P1 Pro pieni ja kätevä rikkaimuri, jonka voit ottaa mukaan mihin tahansa. Se pelastaa kiireisen päivän, koska sen saa nopeasti esille, kun vahinko tapahtuu.

Roidmin kannettava ja langaton Nano P1 Pro -pölynimuri on helppo ottaa mukaan matkalle esimerkiksi laukkuun tai autoon. Imuteho on peräti 13000 Pa, mutta melutaso ei ole kuin 75 dB. Imuri toimii jopa 24 minuuttia yhdellä latauksella. Akku ladataan nopeasti ja helposti usb-kaapelilla.

Tehokas suodatinjärjestelmä vangitsee mikropölyn ja likahiukkaset, joita ei edes näe. Magneettisesti taittuva suukappale mahtuu kaikkiin koloihin, ja led-valo valaisee imuroitavan kohteen.

Kun imuroinnin lopettaa, Nano P1 Pro on näppärä pakata pois tai ripustaa hihnastaan vaikkapa astiapyyhkeen viereen. Tämä laadukas rikkaimuri painaa vain 500 grammaa eikä se vie turhaa tilaa – itse asiassa ei juuri sen enempää kuin esimerkiksi termosmuki.

Roidmi Nano P1 Pro maksaa 94 euroa. Maahantuoja on Witt.