Stadler Form Eva Little pitää huoneilman sopivan kosteana ultraäänen avulla

Ulkoilman viiletessä lämmitys laitetaan päälle, jolloin ilmankosteus laskee kodissa saman tien. Suositeltava ja miellyttävä sisäilmankosteus on 40-60 prosenttia. Suomessa keskuslämmityksen paahtaessa, ja etenkin talviaikoina, sisäilman kosteus on usein jopa alle 20 prosenttia.

Kun ilmankosteus on sopiva, nenä, silmät ja iho eivät tunnu kuivilta, flunssan saamisen riski pienenee, unen laatu paranee, pöly ei leijaile ilmassa, huonekalut, puulattiat ja maalaukset eivät halkeile ja jopa soittimet pysyvät paremmin vireessä. Siinä on monta hyvää syytä hankkia laadukas ilmankostutin!

Ultraääni tuottaa sumua

Stadler Form Eva Little on tyylikäs ja alle 37 cm:n korkuinen ultraääni-ilmankostutin. Se on pienestä koostaan huolimatta erittäin tehokas. Ultraääniteknologian avulla Eva Little tuottaa sumua, joka nostaa nopeasti huoneen ilmankosteutta.

Ultraääni saa laitteen sisällä olevat kalvot värähtelemään, ja tuuletin puhaltaa muodostuvan höyryn huoneilmaan. Eva Little sisältää oman hygrostaatin, joka mittaa ilmankosteuden ja säätää sen asetettuun arvoon 30 – 75 prosenttia.

Adaptive Humidity -teknologian ansiosta Eva Little saavuttaa tavoitetun kosteuden automaattisesti, hiljaisesti ja tehokkaasti. Mukana tulee kalkinpoistopatruuna sekä vedestä bakteereja poistava hopeaionikuutio. Eva Little levittää myös huonetuoksuja ja luo näin kotiin erilaisia tunnelmia.

Pieni ja hiljainen

Stadler Form Eva Little kuluttaa sähkötehoa vain 12-26 wattia ja siinä on viisi tehoasetusta. Kosteuden tuotto on suurimmillaan 320 grammaa tunnissa. Vettä mahtuu säiliöön neljä litraa. Laite soveltuu 50 neliöisiin ja sitä pienempiin huoneisiin, joiden tilavuus on alle 125 kuutiometriä. Äänitaso on 27-32 dB(A). Merkkivalot himmenevät yötilassa.

Stadler Form Eva Little maksaa noin 140 euroa. Mitat ovat 16 x 16 x 36,5 cm ja paino 2,2 kiloa. Lisätietoja löytää valmistajan kotisivulta. Maahantuoja on Suomen Sähkötuonti Oy.