LG esittelee QNED Mini Led -televisiot CES 2021 -messuilla

CES 2021 -messut järjestetään tammikuussa virtuaalisena, ja messujen kiinnostavia uutuuksia ovat LG QNED Mini Led -televisiot. Ne ovat osa LG:n ensi vuoden lippulaivamallistoa, ja lisäksi kuvanladultaan merkittävästi parempia kuin nykyiset led-televisiot.

LG:n QNED-televisioissa yhdistyy kolme modernia huipputekniikkaa: NanoCell, kvanttipisteet (engl. quantum dot) ja Mini Led -paneelirakenne. Mini Led -taustavalo koostuu lähes 30 000 pienestä led-valosta, joita himmennetään paikallisesti.

LG:n 86-tuumainen 8k QNED -televisio saavuttaa näillä tekniikoilla 1 000 000:1 kontrastisuhteen sekä 3 000 nitin huippukirkkauden. Suuren kontrastin, syvän mustan, laajan väriavaruuden ja tarkan värintoiston ansiosta television hdr-kuvanlaatu on erinomainen.

QNED-television uskomattoman tarkka värintoisto ja uudenlaisen led-taustavalon entistä parempi kontrasti ja syvempi musta tuovat elokuviin poikkeuksellista elävyyttä ja realismia, lupaa LG. Jopa 120 hertsiin yltävän virkistystaajuuden ansiosta televisio toistaa liikkeet sulavina ja luonnollisina.

Vuoden 2021 LG-mallistoon kuuluu kymmenen uutta 4k- ja 8k-televisiota useassa näyttökoossa aina 86 tuumaan saakka. LG:n 86-tuumainen 8k QNED -televisio on näytteillä LG:n virtuaalisella messuosastolla CES 2021 -tapahtumassa 11. tammikuuta alkaen.