Huikea 49 tuuman pelinäyttö Samsung Odyssey Neo G9 hyödyntää mini led -tekniikkaa

Samsung Odyssey Neo G9 on maailman ensimmäinen Quantum Matrix -teknologiaan perustuva kaareva mini led -pelinäyttö. Kuvan tarkkuus on 5120 × 1440 pistettä, virkistystaajuus 240 Hz ja vasteaika 1 millisekunti. Kirkkaus yltää 2000 nitin arvoon ja liitännät ovat monipuoliset.

Kaareva Odyssey Neo G9 (mallinimi: G95NA) vie pelaamisen valmistajan mukaan uudelle tasolle. Lupaus perustuu Quantum Matrix ja mini led -tekniikkoihin sekä Quantum HDR 2000 -luokitukseen.

Aiemman, vuoden 2020 Odyssey G9 -mallin myötä Samsung rikkoi huippuluokan pelinäyttöjen rajoja. Uusi Odyssey Neo G9 ottaa askeleen eteenpäin ja tarjoaa dynaamisemman kuvan, huippunopean vasteajan sekä korkean virkistystaajuuden. Lisäksi se on alan ensimmäinen Quantum mini led -näyttö, joka tuo hienot yksityiskohdat esiin pelistä riippumatta.

– Samsung vastasi vaativimpienkin pelaajien vaatimuksiin ja odotuksiin julkaisemalla viime vuonna Odyssey-pelinäyttövalikoimansa. Esittelemällä Odyssey Neo G9:n, joka on varustettu maailman ensimmäisellä Quantum Mini led -näytöllä, olemme jälleen innoissamme, koska voimme tarjota huippuluokan pelikokemuksen ja osoittaa jatkuvaa markkinajohtajuuttamme, kertoo Samsung Suomen IT-tuotteiden myyntipäällikkö Ossi Luoma.

Viimeisintä näyttöteknikkaa

Uuden sukupolven näyttöteknologian ydin on Quantum mini led -valonlähde. Sen korkeus jää murto-osaan tavanomaisen ledin korkeudesta, ja ohuet mikrokerrokset on täytetty useilla ledeillä.

Quantum Matrix -teknologia, jossa sovelletaan parannettua 12-bittistä valonlähteen säätöä, toistaa pimeimmät alueet tummempina ja kirkkaimmat alueet valoisampina. Himmennykseen on 2048 vyöhykettä. Lisäksi Quantum HDR 2000 tarjoaa 2000 nitin kirkkauden ja staattisen 1000000:1 kontrastisuhteen.

Samsung Odyssey Neo G9 sisältää DisplayPort 1.4 ja hdmi 2.1 -liitännät, Nvidia G-Sync -tuen sekä AMD FreeSync Premium Pro -ominaisuuden.

Samsung Odyssey Neo G9 on ultralaaja 49 tuuman näyttö, jonka sivusuhde on 32:9. Se tarjoaa 5120 × 1440 pisteen tarkkuuden, nopean 240 hertsin virkistystaajuuden sekä 1 millisekunnin vasteajan. Futuristisen ja mukaansatempaavan näytön kaarevuus on 1000R. Näyttävyyttä lisää vielä valaistusjärjestelmän, joka sisältää 52 väriä ja viisi tehostetta.

Samsungin Odyssey Neo G9 tulee myyntiin elokuun alussa noin 2200 euron hintaan.