Bosch Hybrid FlexAir – yksi kone kahteen tehtävään

Bosch Hybrid FlexAir on kuivaava pyykinpesukone, joka auttaa säästämään sekä tilaa että energiaa. Se pesee yhtä hyvin kuin kuivaa eikä vie tilaa sen enempää tilaa kuin tavanomainen pyykinpesukone.

Boschin Hybrid FlexAir -tekniikassa kuivausrummun kiertoilmajärjestelmää käytetään pesuveden nopeampaan lämmittämiseen. Näin rumpu saavuttaa tavoitelämpötilan nopeasti, mikä puolestaan lyhentää pesuohjelman kestoa. Ratkaisu koostuu lämpöpumpusta ja kiertoilmapumpusta, ja sen säästää valmistajan mukaan jopa 34 prosenttia energiakulutuksesta käytettäessä pesuohjelmaa Eco 40-60.

Muita Bosch Hybrid FlexAir -pesukoneen älykkäitä toimintoja ovat Wash & Dry 60′ -pikaohjelma sekä Iron Assist, joka vähentää tekstiilien ryppyjä höyryn avulla. Koneeseen saa ladattua lisää toimintoja ja ohjelmia Home Connect -sovelluksen kautta. Pestävää ja kuivattavaa pyykkiä voi olla jopa 6 kiloa kerralla ja ainoastaan pestävää jopa 10 kiloa.

Kuivaavien pyykinpesukoneiden suosio kasvaa

Uusissa asunnoissa on usein niukasti pinta-alaa, ja yleiset pyykinpesutilat ovat harvinaisia. Siksi ei ole yllättävää, että kuivaavien pyykinpesukoneiden suosio kasvaa jatkuvasti. Pesun ja kuivauksen yhdistävä kone on oiva ratkaisu pieneen kotitalouteen, joka kuitenkin haluaa kahden erillisen koneen tarjoaman hyödyn ja mukavuuden. Kuivaavaa pyykinpesukonetta käytettäessä ei tarvitse seurata pesuohjelman edistymistä, koska samasta koneesta saa puhdasta ja kuivaa pyykkiä ilman taukoa.

Lisätietoja Bosch Hybrid FlexAir WDU8H542SN -pesukoneesta saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.