Samsung esitteli uuden älykkäiden uunien malliston

Samsung NQ7000B ja NV7000B ovat uusia Bespoke-uunimallistoja. Ne tarjoavat erilaisia höyrytoimintoja, jotka edistävät terveellistä syömistä. Uuneja on saatavana neljässä Bespoke-värissä: Satin Beige, Clean Navy, Clean Black ja Black Stainless.

Samsung NQ7000B- ja NV7000B-malliston uunit sisältävät innovatiivisia toimintoja, joita on helppo hyödyntää ruoanlaitossa. Esimerkiksi höyrytettyä ruokaa saa kolmella eri menetelmällä. Full Steam kypsentää vihanneksia tai tuoretta kalaa kuumalla höyryllä, mikä säilyttää ruoassa enemmän ravintoaineita ja luonnollista makua. Add Steam täyttää uunin höyryllä ja auttaa ruoanlaitossa niin, että ainekset saavat mehukkuutta ja rapeutta. Natural Steam tuottaa mehukkaan ja rapean leivontatuloksen ilman muita laitteita.

Mureampaa, maukkaampaa ja vähärasvaisempaa

Air Fry -tilassa raaka-aineet kypsennetään pienellä öljymäärällä ja ilman rasvakeitintä, mikä vähentää ylimääräistä rasvaa. Air Sous Vide tarjoaa entistä mureampaa ja maukkaampaa ruoanlaittoa mittaamalla tarkasti lämpötilan ja pitämällä sen tasaisena pitkän ajan

Molemmat uunimallistot on varusteltu SmartThings Cooking -toiminnolla, joka mahdollistaa yksilölliset reseptit ja ostoslistat sekä esiasetusten säätämisen juuri itselle sopivaksi. Toimintoa on kätevä käyttää esimerkiksi puhelimen SmartThings-sovelluksella.

Uusien uunien hinnat asettuvat 700 – 2 400 euron ja kompaktiuunit: 850 – 1 300 euron hintaluokkiin. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.