Bosch Serie 6 on vaativan kotileipurin yleiskone

Bosch Serie 6 -yleiskoneessa on seitsemän sensoriohjattua ohjelmaa, ainutlaatuinen 3D-vaivaamisominaisuus sekä tarkkuusvaaka. Edistyksellinen tekniikka ja tarkkuus takaavat valmistajan mukaan täydelliset tulokset jokaisella käyttökerralla ja mahdollistavat vaativien reseptien noudattamisen vaivattomasti.

Boschin Serie 6 -yleiskone on suunniteltu nostamaan leivontahetket uusiin ulottuvuuksiin sensoriohjatuilla automaattiohjelmilla. Ne tunnistavat milloin hiivataikina on valmiiksi vaivattu tai kakkutaikina saavuttanut oikean koostumuksen. Älysensorit mittaavat ainesten sekoitusta, pysäyttäen yleiskoneen, kun haluttu koostumus on saavutettu.

Kuin käsin vaivattua taikinaa

Ainutlaatuinen 3D Planetary Mixing -toiminto sekoittaa ainekset pohjaa myöten ja varmistaa näin ainesosien tasaisen ja perusteellisen sekoittumisen. Samanaikaisesti kolmeen suuntaan liikkuva vatkainosa jäljittelee käsin vaivaamista. Tehokas 1600 watin moottori ja runsas 5,5 litran kulho tekevät Serie 6 -yleiskoneesta loistavan apulaisen niin jokapäiväisiin leivontahetkiin kuin kunnianhimoisempiin leivontahaasteisiin. Sisäänrakennettu vaaka mahdollistaa tarkan punnitsemisen yhden gramman tarkkuudella sekä kulhossa että koneen päällä.

– Serie 6 -yleiskoneesta haluttiin luoda tuote, joka sopii pohjoismaiselle leivonnasta kiinnostuneelle kuluttajalle. Yhdistämällä edistyksellistä teknologiaa käytännölliseen muotoiluun ja toimintaan olemme luoneet yleiskoneen, joka pystyy käsittelemään vaativimmatkin taikinat ja on tarpeeksi kestävä pysyäkseen käytössä pitkään, sanoo Johan Stendin, Boschin pohjoismainen kategoriapäällikkö.

Bosch Serie 6
Tehokas 1600 W ilmajäähdytteinen moottori
Jopa 3,5 kg taikinaa 5,5 litran kulhossa
Seitsemän sensoriohjattua ohjelmaa
Vaaka tarkkoihin mittauksiin suoraan kulhossa tai koneen päällä
3D-sekoitin jäljittelee käsin vaivaamista ja sekoittaa ainesosat tehokkaasti pohjaa myöten

Bosch Serie 6 -yleiskone on saatavilla Powerin myymälöistä ja verkkokaupasta hintaan 699 euroa.