Muodikkaita matkatarvikkeita Sony h.ear -kuulokkeiden johdoista

Sony aloittaa ylijääneiden kuulokejohtojen kierrättämisen yhteistyössä muotimerkki Aurian kanssa. Auria muuttaa johdot tyylikkäiksi matkatarvikkeiksi. Viisi uniikkia tuotetta ovat saaneet inspiraationsa Sonyn langattomista h.ear-kuulokkeista.

02_Sonya_Auria_avausLangattomat h.ear-kuulokkeet eivät Sonyn mukaan tarvitse kaapeleita tuottaakseen erinomaisen äänenlaadun. Niinpä ylimääräiset kaapelit on käytetty Fashion Unplugged -matkatarvikesarjaan, jonka Sony toteuttaa yhdessä uimapukumerkki Aurian kanssa.

Tarvikkeiden kirkkaat värit ovat tietenkin samat kuin Sony h.ear -kuulokkeissa. Rajoitettuna sarjana valmistettava mallisto sisältää limenkeltaisen passikotelon, vaaleanpunaisen aurinkolasikotelon, sinooperinpunaisen rantakassin, vihreän puhelinkotelon ja hiilenmustat rantasandaalit. Mallistossa on hyödynnetty yli 113 metriä kuulokekaapelia.

Langattomat Sony h.ear -kuulokkeet vaimentavat tehokkaasti ympäristön hälyä niin sanotun vastamelutekniikan avulla. Musiikki siirtyy kuulokkeisiin bluetooth-yhteydellä, ja kuulokkeet paritetaan yhteensopivaan mobiililaitteeseen nfc-tekniikan avustamana.

04_Sony_Auria_kotelo

03_Sony_Auri_tohveli05_Sony_Auria_kassi