Sony vie korkean erottelun äänentoiston kaikkialle

Sony h.ear -sarja tunnetaan värikkäistä, korkean erottelun äänentoistoa tukevista kuulokkeista. Tuoteperhe täydentyy kevään kuluessa kaksilla langattomilla kuulokkeilla sekä erittäin pienellä kaiuttimella.

01_Sony_h.ear_goYksinkertaistettu muotoilu ja Sonyn logoa myöten yhtenäinen värimaailma ovat aiempaan tapaan olennainen osa myös sarjan uutuustuotteita. Kaikkien uusien mallien värin voi valita viidestä vaihtoehdosta, jotka ovat sinivihreä, sinooperinpunainen, hiilenmusta, limenkeltainen ja kirkas pinkki.

Uudet h.ear-tuotteet hyödyntävät ldac-tekniikkaa, joka nostaa bluetooth-yhteyden kautta kuunneltavan musiikin äänenlaadultaan lähemmäs hi-res audio -tasoa. Nfc-tekniikan ansiosta langattoman musiikintoiston voi aloittaa helposti yhdellä kosketuksella. Kuulokkeet ja kaiuttimet toimivat mainiosti niin mp3-soittimien, älypuhelimen kuin taulutietokoneenkin kanssa.

h.ear go (290 euroa) on halkaisijaltaan vain 35 mm:n kokoinen kaiutin. Se tukee sekä Google Cast -ominaisuutta että Spotify Connect -suoratoistoa. Mobiililaitteeseen ladattava SongPal-sovellus liittää kaiuttimen osaksi Sonyn monihuonejärjestelmää. Kaiuttimen akku riittää jopa 12 tunnin kuunteluun.

h.ear on Wireless NC -bluetooth-sankakuulokkeet (330 euroa) on varustettu mukavilla ja ympäristön melua vaimentavilla korvatyynyillä, joita täydentää digitaalinen vastamelutekniikka. Akku riittää jopa 20 tunnin kuunteluun.

h.ear in Wireless (200 euroa) -bluetooth-tulppakuulokkeet asettuvat mukavasti niskan taakse. Puhelut onnistuvat sisäänrakennetun mikrofonin avulla.

02_Sony_h.ear_on_Wireless_NC_R

03_Sony_h.ear_in_Wireless_Y

04_Sony_ear_all