Maailman hiljaisin pölynimuri Bosch In’genius ProSilence 57

Kilpailu maailman hiljaisimman pölynimurin tittelistä käy kuumana. Vaikka erot kehittyneimpien laitteiden äänitasossa ovat yhtä pieniä kuin aikaerot sadan metrin MM-juoksussa, mestari on silti mestari. Nyt tämän tittelin kaappasi Bosch In’genius ProSilence 57.

Spiegelung_GL80_Frontal_ 002

Melu on yksi yleisimpiä ympäristön saasteita, eikä sitä tarvita yhtään lisää ainakaan kotiin. Siksi Bosch on ottanut tavoitteekseen valmistaa mahdollisimman hiljaisia kodinkoneita. Kuten nimestä voi päätellä, ProSilence 57 -imurin äänitaso jää 57 desibeliin, mikä vastaa rauhallisen keskustelun äänenvoimakkuutta.

Hiljaisuus parantaa olennaisesti myös imuroinnin ja ajankäytön tehokkuutta. Pölynimuri, jota voi käyttää illallakin, voi olla avuksi esimerkiksi lapsiperheille, vuorotyötä tekeville ja muille, joille myöhäinen ilta syystä tai toisesta sattuu olemaan paras aika siivota.

Bosch ProSilence 57:n hiljaisuus lähtee kehittyneestä moottoritekniikasta. Lisäksi tarvitaan monikerroksiset äänieristeet ja onnistunut ilmavirtausten hallinta, joka pitää suhinat kurissa. Tiiviys on sekin olannainen ominaisuus sekä hiljaisen käyntiäänen että puhtaan poistoilman saavuttamiseksi.

03_bosch_prosilence_57_suodatusPestävän hepa-suodattimen ansiosta ProSilence 57:n poistoilma on valmistajan mukaan imuriin menevää huoneilmaa puhtaampaa. Erikoissuuri XXL-kokoinen pölypussi vähentää pussin vaihtotarvetta ja samalla käyttökustannuksia.

Bosch In’genius ProSilence 57 maksaa noin 460 euroa. Väriksi voi valita mustan (BGL85Q57) tai valkoisen (BGL85SIL57. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta. Gotech-sivuston ohjeet kodinpuhdistukseen ja pölynimurin valintaan voi lukea täältä.

Spiegelung_GL80_Frontal_ 002