Samsung-älykellot tukevat myös Applen iPhone-puhelimia

Samsung ilmoitti Las Vegasin CES-messuilla, että Gear S3 ja S2 -älykelloihin voi nyt ladata Samsung Gear -sovelluksen Applen App Store -kaupasta. Net Gear -sovellus tuli sekin saataville Gear Fit2 -aktiivisuusrannekkeeseen.

02_samsung_gear_ios_avaus– Samsung uskoo avoimuuteen, ja haluamme, että mahdollisimman moni pääsee käsiksi innovaatioihimme. Meille on tärkeä askel, että myös ne, joilla ei ole Samsung-puhelinta, voivat nauttia suosituista puettavista laitteistamme, kertoo tablettien ja puettavien Samsung-laitteiden tuotepäällikkö Ardelan Sohrevardi.

Kun sovellus on ladattu App Storesta, iPhone 5:llä ja sitä uudemmilla älypuhelimilla voi hallita Samsungin suosituimpien puettavien laitteiden ominaisuuksia ja toimintoja. Osa ominaisuuksista riippuu käytettävästä iOS-tuotteesta, mutta kaikilla pääsee käsiksi uuden Gear S3 -älykellon tärkeimpiin ominaisuuksiin. Puhelimen käyttöjärjestelmän pitää olla iOS 9.0 tai uudempi.

Samsung Gear S3 -älykellossa on gps-paikannus, kaiutin, mikrofoni sekä sykemittari ja se täyttää ip68-tason vesi- ja pölytiiveysluokituksen. Akun luvataan riittävän jopa neljäksi päiväksi. Näppärä Glove Mode -tila mahdollistaa kellon hallinnan käsineet kädessä.

Samsung Gear S3 on saatavana kahtena eri mallina: Frontier ja Classic. Urheilullisempi Frontier-malli on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin, ja se sopii sekä työhön että vapaa-aikaan. Gear S3 Classicin muotoilu puolestaan on minimalistisen hienostunut.