Fiksusti navigoiva Neato-robotti-imuri tottelee älypuhelinta

Neato Botvac D5 Connected on älykäs ja tehokas robotti-imuri, jota hallitaan älypuhelimeen ladatulla sovelluksella. Sen avulla Imuroinnin voi aloittaa ja pysäyttää milloin ja mistä tahansa.

Neato Botvac D5 Connected keskustelee Android- ja iOS-älypuhelimien kanssa kodin wlan-verkon kautta, ja ilmaisen ohjaussovelluksen voi ladata Google Play ja App Store -kaupoista. Sovelluksen avulla imurin voi ohjelmoida siivoamaan haluttuna aikana. Puhelimen näytölle saa lisäksi tiedot työn edistymisestä.

Robotti-imurin tärkeimmät ominaisuudet ovat tehokkuus ja suunnistuskyky. Neato hyödyntää robotti-imureissaan samaa tekniikkaa, joka pitää ilman kuljettajaa ajavat autot liikenteessä turvallisesti. Älykäs navigointi kartoittaa jokaisen huoneen ja tunnistaa huonekalut, oviaukot sekä rappuset. Siksi myös Neato Botvac D5 Connected siivoaa järjestelmällisesti ja liikkuu tehokkaasti alueelta toiselle.

Puhdasta nurkkia myöten

Suuri imuteho, pitkä toiminta-aika ja Ultra Performance -suodatin tekevät puhdasta jälkeä. Neato-imureiden D-muotoisen pohjan ansiosta pohjatela on jopa 50 prosenttia suurempi kuin monissa muissa robotti-imureissa. D-muodon ansiosta Neato pääsee puhdistamaan niin seinänvierustat kuin huoneiden nurkat paremmin. Toimiva muotoilu mahdollistaa myös kookkaan pölysäiliön.

Neato Botvac D5 Connected voidaan ajastaa imuroimaan päivittäin tai kotiin sopivan aikataulun mukaisesti. Siivouksen valmistuttua imuri palaa latausasemaansa itsenäisesti. Mikäli Neato tarvitsee lisää virtaa siivotakseen alueen loppuun, se palaa latausasemaan ja jatkaa kohdasta, jossa imurointi jäi kesken.

Neato-robotti-imureita myy Verkkokauppa.com, maahantuoja on Idelux Oy.

Neato Botvac D5 Connected
HINTALUOKKA 650 euroa
PUHDISTUSTOIMINNOT asunto, spot, ajastettu
PUHDISTUSAIKA 120/360 minuuttia
LATAUSAIKA noin 150 minuuttia
AKKU litium-ioni
PÖLYSÄILIÖ 0,7 litraa
MUUTA porrastunnistin, sivuharja, epa-suodatin
MYYNTIPAKKAUKSEN SISÄLTÖ robotti-imuri, latausasema ja virtajohto, litium-ioni-akku, yhdistelmäharja, sivuharja, ultra performance -suodatin, rajausnauha, harjan ja suodattimen puhdistustyökalu

Neato Botvac D3 Connected
HINTALUOKKA 600 euroa
PUHDISTUSTOIMINNOT asunto, spot, ajastettu
PUHDISTUSAIKA 60/180 minuuttia
LATAUSAIKA noin 100 minuuttia
AKKU litium-ioni
PÖLYSÄILIÖ 0,7 litraa
MUUTA porrastunnistin, sivuharja, epa-suodatin
MYYNTIPAKKAUKSEN SISÄLTÖ robotti-imuri, latausasema ja virtajohto, litium-ioni-akku, yhdistelmäharja, suodatin