Samsung The Frame -televisioiden mallisto ja teosvalikoima laajentuvat

Samsung The Frame -mallisto laajenee 65- ja 55-tuumaisista versioista 43-tuumaiseen. Samalla täydennetään teosvalikoimaa, joka ruudulle saadaan Art Mode -kuvatilassa. Art Mode saa tv:n näyttämään seinään ripustetulta taululta.

Johtavat taidegalleriat, kuten Lumas, Saatchi Art sekä Sedition, tekevät yhteistyötä Samsungin kanssa kerätäkseen mahdollisimman laajan taidevalikoiman The Frame -televisoihin. Lisäksi tähtäimessä on yhteistyö Madridissa sijaitsevan Museo del Prado -taidegallerian kanssa, jolta Samsung suunnittelee ostavansa noin tuhannen teoksen käyttöoikeudet.

Jos The Frame -television omistaja ei välitä taideteoksista, ruudulle voi valita tyylikkään grafiikan Samsung Collection -valikoimasta. Ruudulle saa myös omia kuviaan lisäämällä niitä My Collection -sovellukseen. Monipuolisen kuvavalikoiman ansiosta The Frame sopii lähes mihin tahansa kodin huoneeseen.

Samsung The Frame maksaa 55-tuumaisena noin 2000 euroa ja 65-tuumaisena noin 2800 euroa. Uuden 43 tuuman version hinta vahvistetaan myöhemmin.