Vieläkin edistyksellisempi robotti-imuri iRobot Roomba i3+

Uusi iRobot Roomba i3+ on varustettu älykkäällä navigointijärjestelmällä, automatisoidulla pölysäiliön tyhjennyksellä sekä laajennetulla valikoimalla yksilöllisiä siivoustoimintoja. Toiminnot saa käyttöön iRobot Home -sovelluksesta. Google Assistant- tai Alexa-yhteensopivien laitteiden avulla robotti-imurin voi lähettää siivoamaan juuri sinne, missä on likaista ja sotkuista ja juuri silloin kun siivousta tarvitaan.

Aivan kuten aiemmat mallit Roomba i7+- ja Roomba s9+- uusi iRobot Roomba i3+ varustettu ulkoisella Clean Base -pölysäiliöllä. Robotti tyhjentää oman pölysäilönsä siihen automaattisesti, pölysäiliön tyhjentämisestä ei tarvitse huolehtia kuukausiin – eikä myöskään siitä, että robotti jättäisi siivouksen kesken pölysäiliön takia.

Roomba i3+ tyhjentää lian ja pölyn automaattisesti Clean Base -säiliöön jopa 60 päivän ajan. Clean Base toimii myös latausasemana. Kerätty lika ja pöly päätyvät suljettuun AllergenLock-pölypussiin, jonka nelikerroksinen allergeenejä estävä materiaali nappaa valmistajan mukaan 99 prosenttia siitepölystä ja homeesta.

Etenee johdonmukaisesti

Roomba i3+ siivoaa johdonmukaisesti ja loogisesti siisteissä sarakkeissa. Se navigoi läpi useiden huoneiden ja imuroi sekä lattiat että matot. Jos akun varaus on matala, Roomba i3+ hakeutuu automaattisesti lataukseen, minkä jälkeen se jatkaa siivousta, kunnes työ on tehty.

Kolmivaiheinen siivousjärjestelmä koostuu eri pinnoille sopivasta harjaparista, joka varmistaa tehokkaan siivouksen, erityissuunnitellusta reunaharjasta, joka siivoaa listat ja nurkat sekä 10-kertaisesta imutehosta verrattuna Roomba 600-sarjaan. Dirt Detect -teknologian ansiosta Roomba i3+ tietää, mitkä alueet ovat likaisimpia ja varmistaa, että nämä alueet puhdistetaan erityisen huolellisesti.

Roomba i3+ on varustettu tehokkaalla suodattimella, jonka luvataan nappaavan 99 prosenttia siitepölystä, homeesta, pölypunkeista sekä kissasta ja koirasta irtoavista allergeeneista.

Kuuntelee sinun ääntäsi

Uuden ilmeen saanut Roomba i3+ on valmistettu kestävästä materiaalista, joka minimoi sormenjäljet ja kerää vähemmän pölyä. Valorengas valaisee ainoastaan kommunikoidakseen tarpeellisia robottitoimintoja ja/ tai -viestejä robotin siivotessa. Näin se ei kiinnitä tarpeetonta huomiota ja sopii hyvin kaikkiin koteihin.

Uudistetun iRobot Home -sovelluksen avulla Roomba i3+- robotista saat irti entistä enemmän. Monipuolisempi sovellushallinta varmistaa yksilöllisen siivouskokemuksen. Sovelluksen voi ladata iOS- ja Android-laitteisiin, ja yhdessä iRobotin edistyksellisen tekoälyn kanssa se antaa Roomba i3+:lle mahdollisuuden oppia tuntemaan kunkin kodon siivousmieltymykset. Roomba i3+ tarjoaa yksilöllisiä ehdotuksia iRobot Home- sovelluksen kautta, kuten suositeltuja siivousaikatauluja perustuen aikaisempiin siivoustehtäviin, sekä hyödyllisiä siivousehdotuksia allergiakaudella tai lemmikin karvanlähtöaikaan.

Roomba i3+:aa voi ohjata puhekomennoilla Google Assistantin tai Alexa-aktivoitujen laitteiden kautta.

Osa modernia älykotia

Tapahtumiin perustuva automatisointi on tarkoitettu yksinomaan iRobot-käyttäjille, ja se luodaan suoraan iRobot Home- sovelluksessa. Huolimatta siitä ovatko asukkaat asiolla, töissä tai kävelyllä, iRobot Home- sovellus voi vastaanottaa muistutuksia älykotilaitteilta, kuten August Wi-Fi Smart Lockilta. Näin robotti tietää milloin ketään ei ole kotona ja mahdollistaa siivoamisen asukkaita häiritsemättä.

Roomba i3+ on lisäksi varustettu Imprint Link -teknologialla, joka mahdollistaa yhteistyön Braava jet® m6:n kanssa. Imprint Link -teknologian avulla lattioiden moppaus aloitetaan heti imuroinnin jälkeen.

Uusi iRobot Roomba i3+ on tulossa kauppoihin maaliskuun lopulla noin 750 euron hintaan. Edullisempi iRobot Roomba i3 ilman ulkoista Clean Base -pölysäiliötä maksaa noin 470 euroa. Lisätietoja Roomba-robotti-imureista löytää maahantuojan suomenkielisiltä kotisivulta.