Sony LinkBuds S -kuulokkeet siirtävät kuuntelijan joustavasti suoratoiston ja ympäröivän todellisuuden välillä

Sony LinkBuds S -kuulokkeiden aktiivinen vastamelu vaimentaa tehokkaasti taustahälyä ja antaa rauhan nauttia musiikista, videoista, äänikirjoista, podcasteista, sosiaalisen median sisällöistä ja paljosta muusta. Sonyn ambient-konseptin ansiosta kuuntelija voi sekä uppoutua suoratoistoon että olla vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman kanssa.

Adaptive Sound Control -tekniikka optimoi ympäristön äänten tason automaattisesti paikan ja tilanteen mukaan. Speak-to-Chat-ominaisuuden avulla voi käydä lyhyitä keskusteluja poistamatta kuulokkeita korvilta: kun kuuntelija puhuu, musiikki keskeytyy automaattisesti, ja kun puhe hiljenee, musiikin toisto jatkuu. Soittoasetuksia voi hallita myös koskettamalla kuulokkeen pintaa.

Sony LinkBuds S on Google Assistant- ja Alexa-yhteensopiva. Precise Voice Pickup -tekniikka optimoi ja hallitsee kummankin kuulokkeen mikrofoneja ja hyödyntää niiden ympärillä olevaa verkkorakennetta, joten puheluääni on selkeä ja häiriötön. Monipuolinen hands free -tuki auttaa päivittäisissä askareissa.

Pienet, kevyet ja ääneltään hyvät

Sony LinkBuds S on valmistajan mukaan maailman pienin ja kevein aidosti langaton kuuloke, jossa on korkean erottelun hi-res-ääni ja aktiivinen melunvaimennus. Korkean erottelun äänentoisto perustuu Sonyn ldac-äänenkoodaustekniikkaan. Lisäksi kaikki musiikki palautetaan Sonyn mukaan high resolution audio -tasolle käyttämällä Dsee Extreme -tekniikkaa, joka skaalaa digitaalisia musiikkitiedostoja reaaliajassa.

Uusi 5 millimetrin ring driver -elementti tuottaa tukevan basson sekä selkeän laulun ja soolosoittimien toiston. Sonyn V1-suorittimen luvataan parantavan melunvaimennusta sekä äänenlaatua ja vähentävän vääristymiä pienemmillä voimakkuuksilla.

Helppo bluetooth-pariliitos

Googlen Fast Pair -ominaisuuden ansiosta LinkBuds S -kuulokkeet yhdistyvät Android-laitteeseen nopeasti ja vaivattomasti. Swift Pair -ominaisuus taas helpottaa yhdistämistä Windows 10- tai Windows 11 -laitteisiin.

Sony kertoo suunnitelleensa LinkBuds S -kuulokkeet mukaviksi tyylikkäiksi, mutta myös ympäristö mielessä pitäen. Kaikkien LinkBuds-mallien pakkaukset ovat täysin muovittomia, ja kuulokkeissa käytetään autojen osista kierrätettyä muovimateriaalia.

LinkBuds S-kuulokkeiden akku riittää 6 tunnin kuunteluun aktiivinen melunvaimennus kytkettynä. Tyylikäs ja kompakti latauskotelo tarjoaa 14 tunnin edestä lisävirtaa. Viiden minuutin pikalataus tuo jopa 60 minuuttia kuunteluaikaa.

Sony LinkBuds S -kuulokkeet maksavat noin 200 eroa. Värit ovat valkoinen, musta ja beige. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.