Sony LinkBuds S Earth Blue -vastamelukuulokkeet valmistetaan kierrätetyistä muovipulloista

Viime keväänä esiteltyjen LinkBuds S -kuulokkeiden aktiivinen vastamelu vaimentaa tehokkaasti taustahälyä ja antaa rauhan nauttia musiikista, videoista, äänikirjoista, podcasteista, sosiaalisen median sisällöistä ja paljosta muusta. Sonyn ambient-konseptin ansiosta kuuntelija voi olla samaan aikaan ympäristön ja sen äänten kanssa.

Kuulokkeiden uusin versio Sony LinkBuds S Earth Blue -valmistetaan hartsimateriaaleista, jotka on kierrätetty juomavesiautomaattien vesipullojen muovista. Materiaalit kehitettiin osana Sonyn tavoitetta laajentaa kierrätettyjen muovien ja sidosaineiden käyttöä. Earth Blue -versiota varten kehitetty valmistusmateriaali luo kauniin ja ainutlaatuisen marmorikuvion, joka on jokaisessa yksittäisessä tuotteessa erilainen.

Earth Blue -mallin lisäksi koko LinkBuds-sarjassa on muoviton myyntipakkaus, ja kuulokkeet sisältävät kierrätysmateriaaleja autonosista. Se kuvastaa Sonyn sitoutumista tuotteidensa ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Lahjoitusohjelma valtamerten suojelutoimien tukemiseksi

Muovin tuotanto on kasvanut noin 20-kertaiseksi viimeisen 50 vuoden aikana, kun taas muovin kierrätysmäärä on pysynyt vain noin 9 prosentissa. Sony lahjoittaa prosenttiosuuden LinkBuds S Earth Blue -mallien myynnistä Conservation International (CI) -järjestölle. Se on työskennellyt 70 maassa vuodesta 1987 lähtien auttaakseen yhteiskuntaa huolehtimaan vastuullisesti ja kestävästi luonnosta sekä globaalista biologisesta monimuotoisuudesta.

Jokaisen myydyn LinkBuds S Earth Blue -tuotteen myyntihinnasta kaksi dollaria lahjoitetaan CI:n valtamerten suojelutoimien tukemiseen. Tämä merkitsee, että jokainen ostos suojaa lähes 58 824 neliömetriä valtamerta, mikä vastaa noin 47:n olympiakokoisen uima-altaan vesimäärää (perustuu Conservation Internationalin laskelmiin).

Multipoint Bluetooth -yhteys päivityksenä

Ohjelmistopäivitys tuo mukanaan Multipoint Bluetooth -yhteystuen LinkBuds-sarjan lisäksi myös WF-1000XM4-kuulokkeisiin. Sen avulla voi muodostaa bluetooth-yhteyden kahteen laitteeseen samanaikaisesti. Jos esimerkiksi toistaa musiikkia tietokoneella ja älypuhelin vastaanottaa saapuvan puhelun, kuulokkeet osaavat automaattisesti vaihtaa äänen tietokoneesta älypuhelimen kautta saapuvaan puheluun.

LinkBuds S Earth Blue -kuulokkeet tulevat myyntiin marraskuussa 180 euron hintaan. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.