TCL Electronics esitteli erittäin suuria Mini Led- ja Qled-näyttöjä CES 2023 -messuilla

TCL Electronics, yksi maailman nopeimmin kasvavista kuluttajaelektroniikkabrändeistä, oli mukana CES 2023 -messuilla 5.–8. tammikuuta. TCL:n 1 600 neliömetrin näyttelytilassa yksi kiinnostavimmista kohteista oli jumbokokoinen Mini Led Qled -televisiosarja. Tänä vuonna mukana oli myös TCL Green Area, jossa kävijät saivat tustua TCL:n kestävän kehityksen panostuksiin.

TCL Electronics, joka kertoo lanseeranneensa tv:n Mini Led -taustavalaistuksen ensimmäisenä vuonna 2019, keskittyy tänä vuonna voimakkaasti Mini Led -kehitykseen. CES 2023 -messuilla käyneet näkivät peräti 98-tuumaisen Mini Led -television, johon voi asentaa paljon enemmän mini-led-diodeja. TCL:n taustavaloalgoritmi yhdessä vähintään 2 000 paikallisen himmennysalueen kanssa tuottaa valmistajan korkean kontrastin ja yli 2 000 nitin huippukirkkauden. Näin jokainen yksityiskohta nouse esiin jokaisen yksityiskohdan myös hyvin kirkkaista ja tummista kohteista.

 

CES 2023 -messuilla TCL esiteli myös 75-98-tuumaisia premium Qled-tv-malleja, joissa on paikalliset himmennysalueet (local dimming) ja upea kontrasti. Pelien ystävät voivat nauttia lyhyestä vasteajasta, seuraavan sukupolven pelioptimoinnista ja Motion Clarity -ominaisuudesta, joka tekee liikkeistä sulavampia nopeissa kohtauksissa.

Vahvaa peli- tai kotiteatterikokemusta ei synny ilman loistavaa ääntä – siksi kaikki messukävijät saivat kokea myös TCL:n palkitut RAY•DANZ Dolby Atmos -soundbarit C935U ja X937U.

Lisätietoja TCL-tuotteista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.