Kevään Samsung-uutuudet ovat saatavilla Suomessa

Samsung on esitellyt alkuvuoden aikana useita tuoteuutuuksia varsi-imureista aina puhelimiin, televisioihin ja tietokoneisiin saakka. Nyt nämä odotetut uutuudet ovat saapuneet myyntiin Suomessa.

Samsung Bespoke Jet on tyylikäs johdoton varsi-imuri, joka mahdollistaa tehokkaan siivouksen kaikentyyppisissä kodeissa. Sen ominaisuuksiin kuuluu korkean suorituskyvyn 5-kerroksinen hepa-suodatinjärjestelmä, joka vangitsee 99,999 prosenttia kaikista pölyhiukkasista ja allergeeneista. Imurin hinnat alkavat 1150 eurosta.

Samsung Chromebook2 360 on kevyt ja näppärä kannettava tietokone, joka kulkee helposti mukana. Se perustuu tietoturvalliseen Chrome OS -käyttöjärjestelmään ja toimii saumattomasti yhteen Googlen ilmaisten sovellusten kanssa. Jopa 10 tunnin akunkesto antaa mahdollisuuden työskennellä vaikkapa kahvilassa tai ulkona, valmistella presentaatioita ja pitää samalla yhteyttä kollegoihin. Hinnat alkavat 550 eurosta.

Samsung Smart Monitor M8 on vain 11,4 millimetrin paksuinen tyylikäs 32 tuuman näyttö, joka yltää 4k uhd -erotteluun. Iso ja tarkka näyttö lisää monin tavoin kotitoimiston tuottavuutta, ja se sisältää lisäksi web-kameran. Tässä ei ole kuitenkaan ole kaikki, sillä näytöltä voi katsella myös sarjoja ja elokuvia suosituimmista suoratoistopalveluista, kuten Netflix, Amazon Prime, Disney+ ja Apple tv. Katseluun ei tarvita tietokonetta eikä televisiota, pelkkä wi-fi-yhteys riittää. Monipuolinen ja tyylikäs näyttö maksaa noin 850 euroa.

Myyntiin ovat tulleet myös vuoden 2022 uudet televisiomallit sekä suositut Samsung Galaxy A53 5G ja Galaxy A33 5G -älypuhelimet. Lisätietoja Samsung-uutuuksista löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.