Parempi kuva, vaikuttava äänentoisto ja päivitetty käyttöliittymä Samsung Neo Qled -televisioihin

Samsung Neo Qled -malliston tärkeimpiä parannuksia on Quantum Mini Led -valonlähteen tehostaminen 14-bittisellä Hdr Mapping -tekniikalla. Se tuo entistä enemmän yksityiskohtia kuvan tummiin ja kirkkaisiin kohtiin. Samsungin kehittämiä Mini Led -valonlähteitä ohjaava Quantum Matrix -teknologia on parannettu tarkemmaksi, jolloin ruudulta voi Samsungin mukaan erottaa kaikkein pienimmätkin yksityiskohdat.

Neo Qled -televisiot toistavat surround-äänen eri suuntiin osoittavista kaiuttimista. Kaiuttimet tukevat Dolby Atmos -tekniikkaa. Laatuun liittyvien parannusten lisäksi äänen liikkumista ohjataan nyt näytöllä kohteen mukaisesti.

Enemmän kuin televisio

Älykkäät ominaisuudet on nekin nostettu uudelle tasolle. Päivitetty käyttöliittymä tarjoaa paremmat mahdollisuudet löytää eri sisältöjä. Samsungin älytelevisioiden omistajat voivat myös muodostaa yhteyden useisiin eri älylaitteisiin sisäänrakennetun SmartThings Hubin kautta. Lisäksi Samsung TV Plus sisältää entistä laajemman kanavavalikoiman.

Pelaajien iloksi tämän vuoden Neo Qled -televisioissa on hdmi 2.1 -liitännät, 4k 120Hz tai 4k 144 Hz mallista riippuen.

Lisätietoja uudesta Neo Qled -sarjasta saa rekisteröitymällä osoitteessa https://www.samsung.com/fi/tvs/neo-qled-pre-registration/.