Electrolux Green säästää ympäristöä ja energiaa

Valmistajansa kehittyneimpään UltraOne-mallistoon kuuluva Green -pölynimuri valmistetaan 65-prosenttisesti kierrätysmuovista. Lisäksi sen luvataan kuluttavan peräti 60 prosenttia vähemmän energiaa kuin tavanomainen 2000 watin imuri. Toisenlaista ympäristöystävällisyyttä edustavat erittäin hiljainen käyntiääni ja erinomainen puhdistustulos.

Electrolux_UOGREEN_pölypussi copyElectrolux_UOGREEN_letkuineen

Electrolux UltraOne Green täyttää jo nyt syyskuussa 2014 voimaanastuvat, A-energialuokan vaatimukset EU:n energiamerkintäasetuksen mukaisesti. Vähäisestä energiankulutuksesta ja erittäin hiljaisesta käyntiäänestä (68 dB) huolimatta imurin luvataan poistavan pölyn ja roskat tehokkaasti.

Erinomaiseksi kehutun puhdistuskyvyn takana on suorituskykyisen moottorin lisäksi sujuva ilmavirtaus sekä tehokkaasti pölyä keräävä uusi AeroPro Extreme -lattiasuulake. Imuri on tiivistetty aina suulakkeesta ilman ulostuloon asti, ja siinä on pestävä HEPA 13 -suodatin. Yhdellä kevyellä painalluksella aukeava suodatinkotelo helpottaa poistoilman suodattimen vaihtamista.

Pehmeiden pyörien ansiosta UltraOne Green liikkuu vaivattomasti kynnysten yli ja huonekalujen ympäri. Se on lisäksi edeltäjäänsä kevyempi painaen vain 5,8 kg (ilman letkua ja varusteita). Käsiteltävyyttä helpottavat myös 12 metrin toimintasäde ja kookas imutehon säätöpyörä.

Imurin mukana toimitetaan teleskooppiputki, lattiasuulake, hiljainen parkettisuulake sekä kätevä huonekalu- ja rakosulakkeen sekä pölyharjan yhdistelmä. 

Electrolux UltraOne Green
HINTALUOKKA 300 €
KAUPOISSA nyt, väri mustan ja vihreän yhdistelmä
LIITÄNTÄTEHO maksimi 700 W
IMUTEHO 200 W
ILMAVIRTAUS maksimi 32 litraa sekunnissa
ALIPAINE 18 kPa
ÄÄNITASO 68 dB, koko imuri
HEPA 13 -suodatin, pestävä
MITAT 307 x 255 x 502 mm
PAINO 5,8 kg, imuriosa ilman letkua ja varusteita
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta