Litteä kaiutin television alle

LG LAP340N on television alle sijoitettava litteä kaiutin – lempinimeltään Sound Plate. Se parantaa tv:n äänentoistoa huomaamattomammin kuin tavalliset stereokaiuttimet tai leveä soundbar-kaiutin.

LG_LAP340N_02

LG:n Sound Plate sopii yhteen 32–55-tuumaisten televisioiden kanssa. Kaiutin toistaa elokuvien äänen 4.1-kanavaisena levittäen sen valmistajan mukaan tasaisesti ympäri huonetta. Litteään, vain 35 mm korkeaan koteloon mahtuu jopa kaksi subwoofer-bassokaiutinta.

Wireless Sound Sync -ominaisuus mahdollistaa kaiuttimen liittämisen langattomasti LG:n Magic Remote -kaukosäätimellä ohjattaviin LG:n älytelevisioihin. Television äänen voi kytkeä myös optiseen digitaalituloon. Musiikin toisto puhelimesta tai taulutietokoneesta onnistuu bluetooth-yhteyden avulla.

LG_LAP340N_04_taka

LG LAP340N Sound Plate
HINTALUOKKA 500 €
KAUPOISSA marraskuun lopulla
ÄÄNIJÄRJESTELMÄT Dolby digital, dts
LIITÄNNÄT optinen digitaalitulo
TARVIKKEET kaukosäädin, valokaapeli
MITAT 700 X 35 X 320 mm
PAINO 6,5 kg
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta