Espresso, latte, cappuccino ja muut hyvät kahvit Miele CM 6 -kahvikeskuksesta

Miele CM 6 -pöytäkahvikeskus valmistaa kaksi kupillista hyvää kahvia napin painalluksella. Tarjolla on kattava valikoima kahvijuomia: kahvi, espresso, caffe latte, caffe luongo, cappuccino, latte macchiato, kuuma maito ja maitovaahto. Miele CM 6:ssa on kiinnitetty erityistä huomiota myös helppoon puhdistettavuuteen.

Miele_CM_6300

Mielen CM 6 -pöytäkahvikeskuksia on saatavilla kahta eri mallia, CM 6100 ja CM 6300, ja niiden väriksi voi valita mustan tai valkoisen. Muotoilu sopii yhteen Mielen keittiölaiteiden viimeisimmän sukupolven Generation 6000:n kanssa.

OneTouch for Two -toiminnon ansiosta kaksi kupillista latte macchiatoa, cappuccinoa, kahvia tai espressoa syntyy napin painalluksella. Automaattiset huuhtelu- ja maitoputkien puhdistusohjelmat sekä irrotettava jauhatusyksikkö tekevät puhdistamisesta vaivatonta. Monet laitteen osista voi pestä astianpesukoneessa.

Miele CM 6100 maksaa alle 1200 euroa. Monipuolisemmin varusteltu, alle 1500 euron hintainen CM 6300 keittää myös kuuman veden, ja siinä on lämmitettävä kuppialusta, kirkkaampi valaistus, teräksinen maitotermos sekä mahdollisuus käyttäjäprofiilien luomiseen.

Muiden Miele-laitteiden tapaan CM 6 -pöytäkahvikeskukset on testattu kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäyttö.

Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.