Philips Lumea Essential poistaa ihokarvat tehokkaasti valon avulla

Essential on Philipsin Lumea-sarjan uusin ja edullisin malli karvanpoistoon kotona. Lumea-tuotteiden toiminta perustuu ihokarvoihin kohdistettaviin hellävarasiin valoimpulsseihin (intense pulsed light). Laitteen lähettämä ipl-valo nukuttaa karvatuppia ja hidastaa sekä estää karvojen kasvua.

“Lukuisat naiset ovat pitkään haaveilleet edullisesta, kätevästä ja ennen kaikkea pysyvästä ratkaisusta karvanpoistoon kotona. Siksi olemme tehneet tiiviisti yhteistyötä dermatologien ja ihotutkijoiden kanssa löytääksemme teknologian, jolla ipl-tekniikan käyttö kotona olisi varmaa, helppoa ja edullista”, kertoo Carina Franzén, Philips Norden Beauty & Skin caren markkinointijohtaja.

Philips Lumea -tuotteet ovat osoittautuneet tehokkaiksi, ja niiden luvataan saavan aikaan sileän ja karvattoman ihon viikoiksi tai jopa kuukausiksi. Uuden Philips Lumea Essential SC1991/00 -mallin suuri, neljän neliösettimetrin valoikkuna nopeuttaa käsittelyä, ja viisi erilaista valoasetusta auttavat räätälöimään käytön eri ihotyypeille. Ilmoitusvalo kertoo, kun valoikkuna on asetettu iholle oikein ja tuote on käyttövalmis

Kaikkien Lumea-tuotteiden valoikkunoihin on integroitu uv-suodatin, joka suojaa ihoa ja tuo hellävaraisen käsittelyn jokaisella käyttökerralla

Philips myöntää Lumea Essential -tuotteilleen sadan päivän tyytyväisyystakuun.

Philips Lumea Essential SC1991/00
HINTALUOKKA 350 €
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Philips Lumea Essential copy