Ilmankostuttimella ihanteellinen sisäilma talvipakkasilla

Pakkasten myötä kodin sisäilma kuivuu, kun suhteellinen kosteus sisällä laskee. OBH Nordican uusien ilmankostuttimien avulla sisäilma pysyy ihanteellisessa kosteustasapainossa. Tarjolla on kolme erikokoista laitetta joko avaraan tilaan tai vaikka työpöydän reunalle.

OBH Total Humidifier

Total Control Ultrasonic Humidifier (180 €) on ensimmäinen ilmankostutin, joka toimii yhdistetyllä ultraääni- ja kuumahöyrytystekniikalla. Kuumennuksen ansiosta höyryntuotto on valmistajan mukaan kaksinkertainen verrattuna pelkkään ultraäänitekniikalla toimivaan laitteeseen.

Veden kuumentaminen sataan asteeseen vähentää veden bakteerikasvua, ja vesihöyry on puhtaampaa. Kun kosteustasapaino on oikea, iho, silmät ja limakalvot eivät kuivu pakkasten johdosta. Myös staattisen sähkön ja pölyn määrä vähenee kotona.

Kosteuden luvataan leviävän uuden tekniikan ansiosta tehokkaasti jopa 120 neliömetrin tilaan. Näin suuremmankin huoneen kosteustasapaino pysyy optimaalisella tasolla. Erityisen hiljaisen käyntiäänen ansiosta laite on huomaamaton. Sisäänrakennettu kosteusmittari kertoo sisäilman kosteuden ja helpottaa oikean kosteusprosentin säätämistä (40–80 %).

Ultrasonic Compact Humidifier (140 €) sopii 90 neliömetrin tilaan. Sisäänrakennetun kosteusmittarin ansiosta sopiva kosteusprosentti on helppo säätää sisätilaan (40–80 %). Laite perustuu ultraäänitekniikkaan ja sen käyntiääntä kehutaan erityisen hiljaiseksi.

Desktop Humidifier (60 €) sopii pienempään huoneeseen tuoden sopivan kosteustasapainon 50 neliömetrin tilaan. Ultraäänitekniikalla toimiva ilmankostutin tuo nopean helpotuksen kuivuudesta aiheutuviin oireisiin. Kompaktin kokonsa ansiosta laite on helppo sovittaa minne tahansa tarpeen mukaan, vaikkapa työpöydälle.

Lisätietoja OBH Nordica -ilmankostuttimista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

OBH Compact HumidifierOBH Desktop Humidifier