Säänkestävä kaiutin älypuhelimen tai taulutietokoneen kaveriksi

TDK A26 Trek on kokoonsa nähden tuhdisti soivat matkakaiutin. Se toistaa äänen langattomasti bluetooth-yhteyden kautta. Mikäli musiikkilähteenä toimiva älypuhelin tukee nfc-tekniikkaa, yhteyden muodostamiseen riittää kaiuttimen koskettaminen puhelimella.

TDK A26 etu

Kätevän kokoinen A26 Trek on läheistä sukua Tekniikan Maailman vertailutestin kärkeen nousseelle, hieman kookkaammalle TDK A33:lle. Isoveljensä tavoin A26 sietää roiskevettä ja täyttää siten IP64-vaatimukset.

Kaiutin sisältää mikrofonin, jonka avulla se toimii puhelimen hands free -laitteena. Usb-liitännän kautta ladattava akku riittää kuuden tunnin kuunteluun. Pelkällä kuulokeliitännällä varustetun musiikkisoittimen voi kytkeä 3,5 mm:n linjatuloon.

TDK A26 toistaa musiikin kahdella koko äänialueen kaiutinelementillä. Bassopotku saadaan aikaan kahdella passiivisäteilijällä.

TDK A26
HINTALUOKKA 160 euroa
BLUETOOTH v4.0 + edr, a2dp-, hfp- ja hsp-siirtojärjestelmien tuki
LINJATULO 3,5 mm:n liitin
AKKU riittää 6 tunnin kuunteluun, usb-lataus (kaapeli sisältyy hintaan)
MITAT 18 x 7,6 x 2,5 cm
LISÄTIEDOT maahantuojan suomenkielisiltä kotisivuilta
TDK A26 taka