Modernin älytelevision toimintoja vanhaan tv-vastaanottimeen digiboksin kautta

Tallentava HDThunder HD6000 -digiboksi sisältää paljon muutakin kuin viimeisimmät antenni- ja kaapeliverkon teräväpiirtovirittimet ja 500 gigatavun kiintolevyn. Monipuolinen HD6000 tuo nykyaikaisen älytelevision toiminnallisuuksia vanhaankin tv-vastaanottimeen.

Thunder_HD6000

Ensimmäisenä digiboksina Suomessa HDThunder HD6000 tarjoaa Headweb-tilausvideopalvelun. Muita käteviä ominaisuuksia ovat sd-korttipaikka valokuvien katseluun, musiikin suoratoisto sekä YouTube-videot. Kevääksi 2014 luvatun ohjelmistopäivityksen myötä toimintoja pystyy ohjaamaan älypuhelimella ja taulutietokoneella, ja laite alkaa lisäksi tukea langattomia näppäimistöjä.

Sisäiselle 500 gigatavun kiintolevylle sopii jopa 250 tuntia tv-ohjelmaa. Levyn täytyttyä tallennus jatkuu automaattisesti ulkoiselle kiintolevylle. Internet-yhteys avaa pääsyn valituille www-sivuille ja laitteen ohjelmistopäivityksiin. Wlan-verkkoon HD6000:n saa usb-liittimeen kytkettävän lisälaitteen eli donglen avulla.

Digiboksin suunnitteluun on osallistunut suomalainen alan asiantuntija Markku Toivonen. Sitä valmistaa eurooppalainen yhtiö, joka on tuonut markkinoille maailmanlaajuisesti jo yli 40 miljoonaa digiboksia.

HDThunder HD6000
HINTALUOKKA 400 euroa
HYVÄKSYNNÄT Antenna Ready HD, Cable Ready HD
MUISTIKORTTIPAIKKA CI+
LISÄTIEDOT maahantuojan suomenkielisiltä kotisivuilta