Tehokas silityskeskus ja näppärä matkasilitysrauta

OBH Nordica lupaa uuden Grand Prix Steam Station -silitysaseman yltävän ammattitasoiseen silitystulokseen kotioloissa. Se helpottaa niin kauluspaitojen, pukujen, mekkojen kuin hameidenkin silittämistä. Steam Station toimii pystyasennossa.

OBH Steam Station

Grand Prix Steam Station tuottaa 6 baarin höyrypaineen, ja sen avulla silitystulos on täydellinen vaatteelle kuin vaatteelle. Laite säätää höyryntuottoa elektronisesti (enintään 120 g/min).

Silitysasema on käyttövalmis kahdessa minuutissa, irrotettavan vesisäiliön tilavuus on 1,5 litraa ja merkkivalo ilmaisee kalkinpoiston tarpeen. Höyryletkulle ja johdolle on tila, joka helpottaa laitteen säilyttämistä kotona. Automaattisen virrankatkaisun ansiosta silitysaseman käyttäminen on myös turvallista.

OBH Nordica Grand Prix Steam Station -silitysasema maksaa alle 250 euroa.

OBH Mini Cross 

Siistit ja sileät vaatteet matkoille

Toinen kätevä uutuus on kompaktin kokoinen matkasilitysrauta Mini Cross Travel Steam Iron. Se turvaa siistin pukeutumisen myös reissussa. Jännitteenvaihdon 110/230 V ansiosta silitysrauta sopii verkkovirtaan myös ulkomailla.

Keraamisen pohjan ansiosta silitystulos on valmistajan mukaan erinomainen. Kääntyvä kädensija helpottaa silittämistä.

Pakkaa matkasilitysrauta mukaan matkoille ja unohda huolet matkalaukun rypistyneistä vaatteista!

OBH Nordica Mini Cross Travel Steam Iron -matkasilitysrauta maksaa alle 30 euroa.

OBH Steam Station taka