Gorenje toi elegantin sulkutekniikan uuneihinsa ja liesiinsä

Gorenjen uusimmat liedet ja uunit sisältävät GentleClose-sulkemisjärjestelmän. Sen ansiosta varovainen työntö riittää helppoon, tyylikkääseen ja hiljaiseen uunin oven sulkemiseen, joka ei häiritse uunissa olevaa ruokaa tai keittiössä olevia ihmisiä.

Gorenje HomeCHEF

Muun muassa monitoiminen Gorenje HomeCHEF -uuni sisältää lukuisten uusien innovaatioiden ohella myös GentleClose-järjestelmän. Lisäksi kaikki asetukset on helppo valita uunin suurelta värinäytöltä liu’uttamalla sormea pitkin näytön pintaa. Hienoin ominaisuus on kuitenkin patentoitu monivaiheinen STEPbake-toiminto, joka mahdollistaa lämpötilan, uunitoiminnon ja paistoajan muutosten ohjelmoinnin valmiiksi erityyppisiä ruokalajeja varten.

Lisätietoja Gorenje-uuneista löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.